+A -A /R

Kom med til 3B-Konferencen 2017

- konferencen, du ikke vil gå glip af!


3B-Konferencen 2017 nærmer sig. Glæd dig til en spændende og inspirerende weekend - selvfølgelig i det bedste selskab med andre beboerdemokrater i 3B.

Sæt kryds i kalenderen ud for den 4.-5. november.

Konferencen finder sted på Konventum i Helsingør, tidligere LO-skolen. 
Vi har sammensat et spændende program under temaet, som også er vores fælles vision:


Du kan glæde dig til et program med både inspirerende oplæg og workshops og selvfølgelig også fest med middag og underholdning. På konferencen er der oplæg fra blandt andet politikere, den tidligere landsformand for Ungdommens Røde Kors, KAB’s formand og administrerende direktør - og du vil høre meget mere om fremtiden i 3B. Du kan også se frem til ’Mads & Beboerdemokratiet’, når Mads Steffensen fra ’Mads & Monopolet’ sammen med et panel vender forskellige dilemmaer. Måske et dilemma, du oplever som beboerdemokrat? Se, hvordan du kan sende dilemmaer til 'Mads & Beboerdemokratiet' til højre.

Som altid byder 3B-Konferencen også på masser af hyggeligt samvær og udveksling af erfaringer. Så tøv ikke med at melde dig til konferencen. Alle i 3B's afdelingsbestyrelser har modtaget en mail med invitation og link til at melde sig til konferencen. Har du ved en fejl ikke modtaget mailen, kan du sende en mail til suer@3b.dk 


Gør lige som mere end 100 andre beboerdemokrater
– kom til 3B-Konferencen 2017.

Her er en forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Samarbejdet med KAB -
Besøg fra KAB's ledelse


Hvordan går det med samarbejdet mellem KAB og 3B? Vi er allerede
tætte samarbejdspartnere og har været det i lang tid. Hvordan ser samarbejdet ud i fremtiden?
Og hvordan går det med den fælles digitaliseringsstrategi og de even-tuelle planer om at flytte sammen? Det vil du høre meget mere om,
når KAB's ledelse og 3B's formand Steffen Morild og administrerende direktør Morten Boje er på programmet og svarer på spørgsmål.

Kommunalvalg 2017: Politiker gæster 3B-Konferencen for at debattere boligpolitik

Kommunalvalget står for døren, og boligpolitik er på manges læber. Ikke kun kommunalpolitikernes læber, men også 3B's. For hvordan sikrer vi - kommunerne og den almene sektor i fællesskab - at der bygges flere almene boliger i hovedstadsområdet til fornuftige huslejer? Hvad vil politikerne gøre for, at hovedstadsområdet også i fremtiden er for alle - og ikke kun for ejere og andelshavere? På 3B-Konferencen lægger blandt andet Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen vejen forbi for at debattere boligpolitik.

 

Mads & Monopolet?
Nej, Mads & Beboerdemokratiet


Vi får besøg af Mads Steffensen, kendt fra radioprogram-
met 'Mads & Monopolet'. Mads Steffensen laver en særudgave til 3B-Konferencen, 'Mads & Beboer-demokratiet'. Vi har sammensat et panel af beboerdemokrater i 3B, der tager stilling til forskellige dilemmaer. Måske et dilemma, du oplever?

Når du melder dig til konferencen, kan du sende dilemmaer til 'Mads & Beboerdemokratiet'. Du kan også sende på mail (se frist og hvordan
til højre)

Dilemmaerne kan være alt i forbindelse med beboerdemokrati i din afdeling - lige fra dilemmaer i forbindelse med at få beboerne til at komme til arrangementer til dilemmaer i forbindelse med kommunikation indbyrdes i afde-lingsbestyrelsen, med administra-tionen eller med driften. Bedste dilemma kåres på konferencen, og vinderen får en biograftur for to med popcorn og sodavand.

Strategien 3B - Sammen mod 2020: Hvor langt er vi nået og hvad nu?

Gennem forskellige workshops får du meget mere end svar på de to spørgsmål. Du kommer nemlig til at sætte præg på svarene, når vi gennem workshops dykker ned i de forskellige indsatser.

Du præsenteres også for 3B's opgavegruppers arbejde og resultater, der alle er med til at gøre '3B - Sammen mod 2020' til virkelighed. Og apropos opgavegrupper - professor Jakob Torfing kommer og fortæller om Gentofte-modellen, som 3B's opgavegrupper er inspireret af. Der bliver derfor rig mulighed for inspiration i forhold til gøre 3B's opgavgrupper til en arbejdsform, der får flere beboere gjort aktive i afdelingens fælles liv og i afdelingsbestyrelserne.
 

Læs mere om 3B's opgavegrupper

 

Læs mere om strategien 3B - Sammen mod 2020

 

Programmet for 3B-Konferencen 2017
Følg med her på siden, hvor vi lægger det fulde program op, når de sidste detaljer er på plads. 

Du vil også kunne finde programmet i den app,  vi har lavet til 3B-Konferencen. Så har du programmet og andre praktiske informationer om 3B-konferencen lige ved hånden - før, under og efter konferencen. Se mere info om app'en til højre.