+A -A /R

Boliggarantibevis

Ønsker du at flytte sammen med din kæreste, men er du ikke helt sikker på, at det kan bære? Så er løsningen at få et Boliggarantibevis

Boliggarantibeviset er til dig, som ønsker at sige din bolig op for at flytte sammen med din kæreste. Det er dit bevis for, at du kan få tilbudt en anden bolig med nogenlunde tilsvarende husleje og størrelse i den afdeling eller bydel, du tidligere har boet i, hvis dit nye samliv ophæves inden for tre år.

Fordelen for 3B er, at flere boliger kommer i spil, og færre boliger står tomme. Fordelen for dig er, at du ikke behøver at lade din lejlighed stå tom og betale husleje uden grund.

Boliggarantibeviset koster et gebyr på 560 kr., er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Læs mere om boliggarantibeviset i info-bladet her.


OBS! Boliggarantibevis gælder ikke for ungdomsboliger

Sådan får du et Boliggarantibevis
Du skal bestille dit Boliggarantibevis samtidig med, at du siger dit lejemål op. Bestil ansøgningsskemaet ved at sende en mail til Kundeservice på 3b@3b.dk. Husk at skrive Boliggarantibevis i emnefeltet samt oplysning om lejemålsnummer, navn, adresse – samt et telefonnummer, vi eventuelt kan ringe til. Skriv også din mailadresse.

Du modtager opkrævningen på de 560 kr., når vi sender boliggarantibeviset til underskrift.

Har du spørgsmål til Boliggarantibeviset, som du ikke har fået svar på i info-bladet, er du som altid velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 70 20 76 00 eller sende en mail til Kundeservice på 3b@3b.dk.

 

 

Opdateret 15. juli 2014