+A -A /R

Nyheder

Kontakt 3B på telefon 70 20 76 00 eller på mail 3b@3b.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om informationerne på nyhedssiderne.
Pressekontakt dog til kommunikationschef Anette Hertz på telefon 40 97 50 77.

Her kan du se vores nyheder
  • Ung, uddannet og ustoppelig - studenter med ambitioner

   Fatma, Yousef og Fisnik har noget tilfælles. Ikke kun med hinanden, men med tusindvis af andre unge danskere. De er blevet studenter, har store fremtidsplaner og en inspirerende holdning til uddannelse. Mød tre ambitiøse studenter fra Høje Gladsaxe, Händelsvej i København SV og Folehaven i Valby.

   22.06.2017
  • Ny 3B-afdeling i Herlev skal hedde LUX

   Thomas Wessel Frandsen fra Veksø kom med vindernavnet til 3B's kommende ungdomsboliger i Herlev. Der var hård konkurrence blandt de 39 forslag, men 3B's Byggeudvalg var enige om det lidt utraditionelle navn, LUX.

    

   19.06.2017
  • 3B er på Folkemødet 2017

   Vi er igen i år på Folkemødet. 3B's formand, næstformand og administrerende direktør deltager i flere debatter og workshops. Derudover kommer knap 50 medlemmer af afdelingsbestyrelser også til Folkemødet på en endags bustur. Her kan du få et overblik over, hvilke debatter 3B deltager i.   

   14.06.2017
  • Beboere fra Sjælør og Sydhavnen på naboskabsuddannelse

   12 beboere fik i mandags deres diplomer efter at have gennemført naboskabsuddannelsen. Uddannelsen er et initiativ fra den boligsociale helhedsplan for Sjælør og Sydhavnen – Fællesskaberne. Læs om uddannelsen her, hvor fire beboere fortæller, hvad de har lært... 

   01.06.2017
  • 3B til OMBOLDS SponsorCup 2017

   OMBOLD er et fodboldfællesskab for udsatte og hjemløse, og i går var der for fjerde år i træk SponsorCup på Rådhuspladsen. 3B er en af sponsorerne og stillede op med et hold seje medarbejdere. En sejr blev det desværre ikke til, men vi spillede nogle gode kampe mod KAB, Boligkontoret Danmark og Boligforeningen AAB. 

   18.05.2017
  • Til kamp mod stoffer i Valby

   Den boligsociale helhedsplan SURF-Valby har taget initiativ til en kampagne mod gaspatroner og andre rusmidler. Kampagnen er et samarbejde med politi, SSP, Københavns Kommune, en lokalklub og flere skoler. 257 elever i udskolingen har bidraget med viden i form af en spørgeskemaunder-søgelse. Kampagnens mål er ikke kun at oplyse de unge om skaderne ved indtag af stoffer, men også almindelige borgere, professionelle og forældre. Læs om kampagnen og om de unges besvarelser i forbindelse med forbrug af stoffer. 

   20.06.2017
  • Repræsentantskabsmødet var i år digitalt for første gang

   Mere end 100 repræsentanter fra 3B’s 80 afdelinger var den 8. juni samlet til det årlige repræsentantskabsmøde. De var mødt op for at høre organisationsbestyrelsens beretning ved 3B’s formand Steffen Morild samt 3B’s forretningsførelse ved administrerende direktør Morten Boje. Derudover skulle repræsentantskabet godkende regnskabet for 2016, og de blev orienteret om budgettet for 2017.  Endelig var der også valg af næstformand, fire medlemmer og fire suppleanter til organisationsbestyrelsen.

   12.06.2017
  • Har du Danmarks dejligste hjem?

   Dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger skal lave 7 tv-programmer, hvor Danmarks dejligste hjem skal findes i et alment boligområde. Det sidste program optages til Almen Boligdage 2017 i Aarhus i november. Er dit hjem Danmarks dejligste hjem? Så læs mere her og se, hvordan du deltager.  

   30.05.2017
  • Har du vindernavnet til vores nye afdeling?

   3B bygger ungdomsboliger i Herlev – men hvad skal afdelingen hedde? Hvis du har vindernavnet, bliver du den heldige vinder af 2 biografbilletter inklusive drikkevarer og popcorn.

   16.05.2017