+A -A /R

Nyheder

Kontakt 3B på telefon 70 20 76 00 eller på mail 3b@3b.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om informationerne på nyhedssiderne.
Pressekontakt dog til kommunikationschef Anette Hertz på telefon 40 97 50 77.

Her kan du se vores nyheder
  • 3B – en del af KAB-fællesskabet

   Fra 1. januar 2019 skal Boligforeningen 3B administreres af KAB. I den forbindelse overdrages 3B’s medarbejdere til KAB, og KAB har brugt anledningen til at opdatere organisationen. Mandag den 18. juni bliver KAB’s nye organisation meldt ud til medarbejderne i både KAB og i 3B. I den forbindelse er det i dag blevet offentliggjort, at 3B's administrerende direktør Morten Boje fortsætter frem til 1. januar 2019, hvor KAB overtager 3B’s administration. Læs mere her. 

   13.06.2018
  • Sådan ser 3B’s organisationsbestyrelse ud efter repræsentantskabsmødet

   Torsdag den 7. juni var dagen for 3B’s ordinære repræsentantskabsmøde 2018. 122 repræsentanter mødte op for at træffe vigtige, beboerdemokratiske beslutninger på vegne af alle 3B’s beboere – herunder valg af formand og medlemmer til 3B’s organisationsbestyrelse. Resultatet blev goddag til nye ansigter fra 3B’s afdelinger, genvalg af nogle medlemmer og pænt farvel til andre. Læs mere her.

   08.06.2018
  • Hurra for holdet, der nu har gennemført 3B’s Bestyrelsesuddannelse

   Onsdag den 30. maj var smilet stort og humøret højt hos 22 af 3B’s beboerdemokrater. De sluttede nemlig på 3B’s Bestyrelsesuddannelse efter et halvt års udfordrende, men også sjovt arbejde med klare formål - at blive endnu bedre til bestyrelsesarbejdet og klogere på sig selv.

   31.05.2018
  • 3B støtter igen i år hjemløselandsholdet

   Igen i år deltog 3B i OMBOLD Sponsorcup til fordel for det danske hjemløselandshold. Sammen med andre sponsorer, herunder KAB og Boligkontoret Danmark, stillede 3B med et hold ansatte. En sjov dag med et godt formål. Se billeder og video her. 

   24.05.2018
  • Mød 3B på Folkemødet igen i år

   3B er igen i år at finde på Folkemødet. Både 3B's formand Steffen Morild og 3B's næstformand Iris Gausbo deltager i forskellige boligpolitiske debatter. Det er efterhånden også blevet en tradition, at vi inviterer medlemmer af 3B's afdelingsbestyrelser på endagstur til Folkemødet med bus. I år deler vi bus med medlemmer af KAB's afdelingsbestyrelser. Læs mere her. 

   14.06.2018
  • Alle er ens og ligeværdige

   Je m’appelle betyder ganske rigtigt ’jeg hedder…’ på fransk. Men for ti drenge i Kokkedal er Je’ m’appelle også et klart og vigtigt budskab om, at alle er ens og lige meget værd. Et budskab, de spreder med deres tøjmærke, som de har lavet med hjælp fra Mind Your Own Business. Mød drengene i en video her.

   12.06.2018
  • Beboere fornyer Folehavens torv

   En gruppe beboere fra Folehaven har gjort deres idéer til virkelighed. Sammen har de fornyet Folehavens torv og gjort det mere attraktivt og indbydende. Det blev markeret med en stor fernisering lørdag den 2. juni. Læs mere og se billeder her.

   06.06.2018
  • Vigtig info om udbetaling af boligstøtte i juni måned

   En fejl i Udbetaling Danmarks nye it-system gør, at nogle beboere oplever, deres husleje ser anderledes ud end normalt i juni måned. Det skyldes, at it-fejlen desværre har skabt problemer med at udregne flere beboeres boligstøtte korrekt. Læs mere her. 

   29.05.2018
  • Plante smil og plante solskin i Kokkedal

   Et nyttekasseprojekt, som plejes af frivillige børn og deres forældre fra Skovengen, By/Nordengen og Egedalsvænge, har været en stor succes. Matas Miljøfond støtter i år projektet med 11.000 kroner.  

   16.05.2018