+A -A /R

Nyheder

Kontakt 3B på telefon 70 20 76 00 eller på mail 3b@3b.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om informationerne på nyhedssiderne.
Pressekontakt dog til kommunikationschef Anette Hertz på telefon 40 97 50 77.

Her kan du se vores nyheder
  • Orientering om boligstøtte for august 2018

   Et mindre antal lejere vil få udbetalt deres boligstøtte for august 2018 på deres NemKonto, og ikke som en reduktion af deres husleje via 3B, som de plejer. Boligstøtten vil gå ind på lejerens NemKonto den 1. august 2018.

    

   27.07.2018
  • Hurra for fællesskabet i Tranehavegård!

   Solen skinner, det er 27 grader og der er pølser på grillen. Jo, minsandten om den nye pavillon i 3B-afdelingen Tranehavegård i KBH SV ikke har de bedste rammer for at blive fejret. 3B’s formand Steffen Morild og næstformand Iris Gausbo var med til at hylde fællesskabet i Tranehavegård torsdag den 28. juni. Læs mere og se billeder af den gode stemning her. 

   28.06.2018
  • Bydelsmødre fra Valby og Sydhavnen fik overrakt diplom på Københavns Rådhus

   Der blev serveret rådhuspandekager til samtalesalon, uddelt diplomer og holdt taler af bydelsmødrene, af landsformanden for bydelsmødrene og af Mette Svendsen fra SURF, der har stået for at samle dette hold bydelsmødre. Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard holdt også tale. Hun var stolt og havde stor respekt for engagementet og for bydelsmødrene i det hele taget - vi har brug for ildsjæle som jer, sagde hun blandt andet. Læs mere her. 

   26.06.2018
  • 3B – en del af KAB-fællesskabet

   Fra 1. januar 2019 skal Boligforeningen 3B administreres af KAB. I den forbindelse overdrages 3B’s medarbejdere til KAB, og KAB har brugt anledningen til at opdatere organisationen. Mandag den 18. juni bliver KAB’s nye organisation meldt ud til medarbejderne i både KAB og i 3B. I den forbindelse er det i dag blevet offentliggjort, at 3B's administrerende direktør Morten Boje fortsætter frem til 1. januar 2019, hvor KAB overtager 3B’s administration. Læs mere her. 

   13.06.2018
  • Sådan ser 3B’s organisationsbestyrelse ud efter repræsentantskabsmødet

   Torsdag den 7. juni var dagen for 3B’s ordinære repræsentantskabsmøde 2018. 122 repræsentanter mødte op for at træffe vigtige, beboerdemokratiske beslutninger på vegne af alle 3B’s beboere – herunder valg af formand og medlemmer til 3B’s organisationsbestyrelse. Resultatet blev goddag til nye ansigter fra 3B’s afdelinger, genvalg af nogle medlemmer og pænt farvel til andre. Læs mere her.

   08.06.2018
  • Den kommende 3B-afdeling i Egedal Kommune hedder Egehusene

   Tillykke til Simone fra 3B-afdelingen Bryggergården, der har indsendt navnet og dermed vundet et supergavekort. Simones forslag var ét blandt 49, som 3B's Byggeudvalg modtog anonymt i vores åbne navnekonkurrence. Læs mere om 'Egehusene', der vil bestå af cirka 100 billige boliger. 

   02.07.2018
  • Ferieudlejning og feriebytte

   Sommerferien står for døren. Må du leje din bolig ud eller bytte bolig med andre, mens du er på ferie? Svaret er ja. Som beboer i 3B må du leje din bolig ud eller feriebytte i op til seks uger om året. Se de gældende regler og skemaet, du skal udfylde. 

   27.06.2018
  • Mød 3B på Folkemødet igen i år

   3B er igen i år at finde på Folkemødet. Både 3B's formand Steffen Morild og 3B's næstformand Iris Gausbo deltager i forskellige boligpolitiske debatter. Det er efterhånden også blevet en tradition, at vi inviterer medlemmer af 3B's afdelingsbestyrelser på endagstur til Folkemødet med bus. I år deler vi bus med medlemmer af KAB's afdelingsbestyrelser. Læs mere her. 

   14.06.2018
  • Alle er ens og ligeværdige

   Je m’appelle betyder ganske rigtigt ’jeg hedder…’ på fransk. Men for ti drenge i Kokkedal er Je’ m’appelle også et klart og vigtigt budskab om, at alle er ens og lige meget værd. Et budskab, de spreder med deres tøjmærke, som de har lavet med hjælp fra Mind Your Own Business. Mød drengene i en video her.

   12.06.2018
  • Beboere fornyer Folehavens torv

   En gruppe beboere fra Folehaven har gjort deres idéer til virkelighed. Sammen har de fornyet Folehavens torv og gjort det mere attraktivt og indbydende. Det blev markeret med en stor fernisering lørdag den 2. juni. Læs mere og se billeder her.

   06.06.2018