+A -A /R

Nyheder

Kontakt 3B på telefon 70 20 76 00 eller på mail 3b@3b.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om informationerne på nyhedssiderne.
Pressekontakt dog til kommunikationschef Anette Hertz på telefon 40 97 50 77.

Her kan du se vores nyheder
  • Fremover skal 3B's samarbejdspartner - ITMV - sy for Berendsen - det er stort og bæredygtigt

   Den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden (ITMV) har siden januar 2018 haft til huse i 3B afdelingen - Høje Gladsaxe. Her arbejder kvinder på kanten af arbejdsmarked med at produceres diverse tekstiler. Samarbejdet med Berendsen betyder meget for projektet, som Martha Nina Ozmec, Daglig leder hos ITMV, siger:

   ”Det er et usædvanligt stort erhvervssamarbejde for os – vi skal sy hundredvis af tasker for Berendsen, og den opgave sætter vi alt ind på at løse! Projektet åbner døre til arbejdsmarkedet og gør en kæmpe forskel for kvinderne på sy-værkstedet..."  

    

   10.09.2018
  • 3B-ansat Jonathan Richter hyldes i tv-program på Kanal 4

   I gadeidrætshuset GAME Streetmekka på Vesterbro står en større forsamling mennesker mussestille. De venter i spænding på hovedpersonen, de vil overraske og hylde om lidt i tv-programmet ’Din Sang’. Hovedpersonen er Jonathan Richter, der arbejder i 3B som børne- og ungekoordinator. Læs mere her. 

   06.09.2018
  • Hurra for fællesskabet i Tranehavegård!

   Solen skinner, det er 27 grader og der er pølser på grillen. Jo, minsandten om den nye pavillon i 3B-afdelingen Tranehavegård i KBH SV ikke har de bedste rammer for at blive fejret. 3B’s formand Steffen Morild og næstformand Iris Gausbo var med til at hylde fællesskabet i Tranehavegård torsdag den 28. juni. Læs mere og se billeder af den gode stemning her. 

   28.06.2018
  • Bydelsmødre fra Valby og Sydhavnen fik overrakt diplom på Københavns Rådhus

   Der blev serveret rådhuspandekager til samtalesalon, uddelt diplomer og holdt taler af bydelsmødrene, af landsformanden for bydelsmødrene og af Mette Svendsen fra SURF, der har stået for at samle dette hold bydelsmødre. Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard holdt også tale. Hun var stolt og havde stor respekt for engagementet og for bydelsmødrene i det hele taget - vi har brug for ildsjæle som jer, sagde hun blandt andet. Læs mere her. 

   26.06.2018
  • Folehavefestival for alle lørdag den 8. september

   Fællesskab, Folkelighed, Folehaven. Sådan lyder overskriften for årets Folehavefestival, der er den 28. af slagsen. Lige som så mange andre steder i det danske land, har kvarteret sin helt egen festival, men alle er inviteret til at lægge vejen forbi og opleve nogle af de mange nye ting, dette års program byder på. Musik, dans, mini-folkemøde er bare nogle af dem. Læs mere her. 

   07.09.2018
  • Infomøde for totalentreprenør-teams om 3B's byggeprojekt i Egedal

   Vi er på udkig efter totalentreprenør-teams, der skal tage stafetten og virkeliggøre visionen for 3B's byggeprojekt i Egedal Kommune. Her bygger vi 106 robuste små boliger, udformet som rækkehuse i ét plan og fordelt på fire grunde. I første omgang vil bl.a. flygtninge i Egedal kunne kalde boligerne for hjem. Udbuddet er nu offentliggjort. 3B afholder infomøde den 14. september. 

   04.09.2018
  • Den kommende 3B-afdeling i Egedal Kommune hedder Egehusene

   Tillykke til Simone fra 3B-afdelingen Bryggergården, der har indsendt navnet og dermed vundet et supergavekort. Simones forslag var ét blandt 49, som 3B's Byggeudvalg modtog anonymt i vores åbne navnekonkurrence. Læs mere om 'Egehusene', der vil bestå af cirka 100 billige boliger. 

   02.07.2018
  • Ferieudlejning og feriebytte

   Sommerferien står for døren. Må du leje din bolig ud eller bytte bolig med andre, mens du er på ferie? Svaret er ja. Som beboer i 3B må du leje din bolig ud eller feriebytte i op til seks uger om året. Se de gældende regler og skemaet, du skal udfylde. 

   27.06.2018
  • Mød 3B på Folkemødet igen i år

   3B er igen i år at finde på Folkemødet. Både 3B's formand Steffen Morild og 3B's næstformand Iris Gausbo deltager i forskellige boligpolitiske debatter. Det er efterhånden også blevet en tradition, at vi inviterer medlemmer af 3B's afdelingsbestyrelser på endagstur til Folkemødet med bus. I år deler vi bus med medlemmer af KAB's afdelingsbestyrelser. Læs mere her. 

   14.06.2018