+A -A /R

Nyheder

Her kan du se vores nyheder
  • Kom med på sommerophold

   Er du beboer i 3B, kan du nu søge en plads på et af KAB's sommerophold og møde nye mennesker. Der er et seniorophold i september og to familieophold i henholdsvis juni/juli og i august. Søger du en plads på et af familieopholdene, kan du måske få tilskud fra Arbejdsmarkedets Feriefond, så det er gratis for familien at deltage. Læs alt om KAB's sommerophold og søg her.

   18.02.2019
  • LEDIGE UNGDOMSBOLIGER

   Mangler du en ungdomsbolig? Eller gør måske dit barn eller barnebarn? Så tag et kig på 3B's splinternye ungdomsboliger, hvor vi lige nu har ledige boliger. LUX ungdomsboliger ligger få minutter fra Herlev Station, hvor der kun er 21 minutter til København med s-toget. Læs mere her. 

   08.02.2019
  • Glade beboere – nu med fast tag over hovedet i 3B’s LUX

   43 splinternye ungdomsboliger i Herlev med praktisk indretning og et stort fælleslokale er nu i brug. De nye, unge beboere er glade for, alt er nyt. Men mest af alt er de glade for at have fast tag over hovedet. Læs mere her. 

   06.02.2019
  • Lille klub i Hjortegården vinder stort

   Med 22 nominerede til Herlev Kommunes Frivilligpris 2018 troede Aktivitetsklubben i 3B-afdelingen Hjortegården ikke, de ville vinde prisen og de 10.000 kr. Men så begyndte borgemesteren at tale om stedet, hvor der altid er kaffe på kanden. Der gik det op for den lille klub, at de nu er eksemplet på, at frivillighed kommer i mange størrelser.

   18.12.2018