+A -A /R

Nyheder

Kontakt 3B på telefon 70 20 76 00 eller på mail 3b@3b.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger om informationerne på nyhedssiderne.
Pressekontakt dog til kommunikationschef Anette Hertz på telefon 40 97 50 77.

Her kan du se vores nyheder
  • Røde Kors sikrer jul for alle, der har lyst

   Hvert år er der mange, som gerne vil holde jul, men ikke har nogen at holde jul med. Heldigvis er der også mange familier, som gerne vil åbne deres hjem op juleaften, fordi de har en ekstra plads ved julebordet. Røde Kors sørger igen i år for at skabe kontakten. Se mere her, hvis det er noget for dig eller en, du kender. 

   12.11.2018
  • Plejecenter Hørgården nomineret til fornem pris

   På Plejecentret Hørgården på Amager nærmer et flere år langt og omfattende renoveringsprojekt sig sin afslutning. Projektet er nu blandt de tre nominerede til Boligfonden Kubens Procespris 2018 – ud af i alt 15 indstillede projekter.

   23.10.2018
  • Folehavefestival for alle lørdag den 8. september

   Fællesskab, Folkelighed, Folehaven. Sådan lyder overskriften for årets Folehavefestival, der er den 28. af slagsen. Lige som så mange andre steder i det danske land, har kvarteret sin helt egen festival, men alle er inviteret til at lægge vejen forbi og opleve nogle af de mange nye ting, dette års program byder på. Musik, dans, mini-folkemøde er bare nogle af dem. Læs mere her. 

   07.09.2018
  • Infomøde for totalentreprenør-teams om 3B's byggeprojekt i Egedal

   Vi er på udkig efter totalentreprenør-teams, der skal tage stafetten og virkeliggøre visionen for 3B's byggeprojekt i Egedal Kommune. Her bygger vi 106 robuste små boliger, udformet som rækkehuse i ét plan og fordelt på fire grunde. I første omgang vil bl.a. flygtninge i Egedal kunne kalde boligerne for hjem. Udbuddet er nu offentliggjort. 3B afholder infomøde den 14. september. 

   04.09.2018
  • Har du vindernavnet til vores nye skæve boliger?

   3B bygger 34 skæve boliger fordelt på 3 forskellige steder i København. Men hvad skal de skæve boliger hedde under ét samlet navn? Hvis du har vindernavnet, bliver du den heldige vinder af et supergavekort til en værdi af 250 kroner.

   30.11.2018
  • Velbesøgte formands- og områdemøder

   Der er masser af liv og mange møder i 3B for tiden. Senest har formanden haft inviteret alle formænd til formandsmøde – og alle afdelingsbestyrelser har været inviteret til lokale områdemøder.

   31.10.2018
  • Fremover skal 3B's samarbejdspartner - ITMV - sy for Berendsen - det er stort og bæredygtigt

   Den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden (ITMV) har siden januar 2018 haft til huse i 3B afdelingen - Høje Gladsaxe. Her arbejder kvinder på kanten af arbejdsmarked med at produceres diverse tekstiler. Samarbejdet med Berendsen betyder meget for projektet, som Martha Nina Ozmec, Daglig leder hos ITMV, siger:

   ”Det er et usædvanligt stort erhvervssamarbejde for os – vi skal sy hundredvis af tasker for Berendsen, og den opgave sætter vi alt ind på at løse! Projektet åbner døre til arbejdsmarkedet og gør en kæmpe forskel for kvinderne på sy-værkstedet..."  

    

   10.09.2018
  • 3B-ansat Jonathan Richter hyldes i tv-program på Kanal 4

   I gadeidrætshuset GAME Streetmekka på Vesterbro står en større forsamling mennesker mussestille. De venter i spænding på hovedpersonen, de vil overraske og hylde om lidt i tv-programmet ’Din Sang’. Hovedpersonen er Jonathan Richter, der arbejder i 3B som børne- og ungekoordinator. Læs mere her. 

   06.09.2018