+A -A /R

Nyhed

3B bliver en del af KAB-fællesskabet

3B’s repræsentantskab besluttede den 3. maj 2018 at indgå en administrationsaftale med KAB.


Det var en glad formand, der torsdag aften kunne konstatere, at repræsentantskabet med stort flertal fulgte en enig organisationsbestyrelses indstilling om at indgå en administrationsaftale med KAB.

- Jeg er utrolig lettet over den beslutning, 3B’s repræsentantskab tog i aftes. Jeg er ikke mindst lettet, fordi det var et rekordstort repræsentantskab, der med overvældende flertal aktivt sagde ja til KAB-fællesskabet efter en intens, levende og spændende debat, fortæller formand Steffen Morild. 


Stærkt fællesskab
3B kommer fra 1. januar 2019 ind i et stærkt fællesskab med andre store boligorganisationer som SAB og AKB København.
- Med beslutningen udviser vi rettidig omhu. Vi får større udviklingskraft, stærkere faglige fællesskaber – og en langt stærkere indkøbskraft til glæde for beboerne. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskabet kan skabe bedre boliger for alle, og på den måde er det også en fremtidssikring for både 3B’s nuværende beboere, vores børn og børnebørn, forklarer Steffen Morild.

KAB’s administrerende direktør Jens Elmelund deltog på 3B's repræsentantskabsmøde og var naturligvis tilfreds med det store ja til KAB.
- 3B’s beslutning glæder mig enormt. 3B kommer med en række stærke kompetencer og dygtige medarbejdere, som giver os alle forudsætninger for at blive en endnu mere markant stemme i by- og boligudviklingen i hovedstadsområdet. Jeg synes også, det er et skulderklap til KAB-fællesskabet som et attraktivt valg af boligadministration indenfor branchen og et værdifuldt, demokratisk koncept med plads til forskellighed, siger Jens Elmelund.


3B fortsætter som almen boligforening, og boligafdelingerne vil stadig have deres 3B driftsmedarbejdere. Det er administrationen, der fra 1. januar 2019 skal varetages af KAB.

04/05-2018