+A -A /R

Nyhed

Har du vindernavnet til vores nye skæve boliger?

3B bygger 34 skæve boliger fordelt på 3 forskellige steder i København. Men hvad skal de skæve boliger hedde under ét samlet navn? Hvis du har vindernavnet, bliver du den heldige vinder af et supergavekort til en værdi af 250 kroner.

I 3B er vi ikke bange for at påtage os et samfundsansvar, og derfor er vi glade for, at Københavns Kommune har givet grønt lys til, at Boligforeningen 3B skal bygge 34 skæve boliger til hovedstadens hjemløse.


Deltag og vind!
De 34 skæve boliger bliver bygget på 3 forskellige steder i Københavns Kommune. Normalt ville hvert sted få deres eget navn, men denne gang skal de 34 skæve boliger gå under ét fælles navn. Det fælles navn kan du være med til at bestemme ved at deltage i vores åbne navnekonkurrence.
Vindernavnet præmieres med et supergavekort til en værdi af 250 kroner.

SÅDAN GØR DU
Send dit forslag til navnekonkurrence@3b.dk – eller klik ind her og giv os dit forslag – senest tirsdag den 1. januar 2019. Hvis du sender en mail, så skriv ”Skæve boliger” i emnefeltet, og skriv desuden dit navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan kontakte vinderen direkte. Sammen med navneforslaget skal du også skrive en begrundelse for netop det navn, hvis du vil være med i konkurrencen. 

(NB – dit forslag er anonymt – kun vinderen bliver offentliggjort på 3B’s Facebook-side og på 3b.dk, når det endelige navn er fundet).

Lidt om skæve boliger i Boligforeningen 3B
De 34 nye skæve boliger skal bygges på Amager og i København NV efter et nyt byggekoncept, hvor der bygges med mere robuste materialer end ved tidligere skæve boliger. Dermed holdes omkostningerne til vedligeholdelse nede og husene flotte i længere tid.
Materialerne er samtidig bæredygtige og åndbare fra inderst til yderst, så indeklimaet bliver så godt som muligt og rart at være i.

- Alle har ret til et godt sted at bo. Et sted, der er en solid base og rart at komme hjem til. Også dem, der ikke hører til i de sociale grupper, som langt størstedelen af vores beboere gør, siger Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B, om de nye skæve boliger.

De nye robuste skæve boliger bliver rækkehuse i klynger af 4 eller 5. Illustration: Leth & Gori.

10 af de nye skæve boliger skal ligge på Hulgårdsvej i København NV, mens de resterende 24 får hjemme i Kastrup med 12 boliger på henholdsvis Oliefabriksvej og Kongelundsvej. 3B har i forvejen 20 skæve boliger, der ligger i Valby, og med de 34 nye kommer 3B til at have 70 procent af alle skæve boliger i Københavns Kommune.

- Vi kan simpelthen ikke vende det blinde øje til de mange hjemløse. Som almen boligforening løfter vi en samfundsopgave, der blandt andet går ud på at tilbyde et hjem til alle, siger Steffen Morild.

De skæve boliger er små et-rums boliger, hvor beboerne har mere frie rammer, end man finder i almindelige boliger. Boligerne bliver anvist af Københavns Kommune til nogen af byens mest udsatte hjemløse.

KONKURRENCEBETINGELSER
Generelle vilkår for konkurrencen
Udbyder af navnekonkurrencen er Boligforeningen 3B, Havneholmen 21, 1561 København V.
Såfremt vi ikke modtager mere end ét navneforslag, forbeholder vi os retten til at komme med et supplerende forslag til konkurrencen, inden forslagene indstilles anonymt til 3B’s Byggeudvalg.

Sådan deltager du
Send dit forslag til navnekonkurrence@3b.dk – eller klik ind her og giv os dit forslag – senest tirsdag den 1. januar 2019. Hvis du sender en mail, så skriv ”Skæve boliger” i emnefeltet, og skriv desuden dit navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan kontakte vinderen direkte. Husk naturligvis også at skrive dit navneforslag til de 34 skæve boliger.

Vi bliver også glade, hvis du synes godt om Boligforeningen 3B på Facebook.
Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Boligforeningen 3B må gerne deltage i konkurrencen.

Udtrækning af vinder
Alle forslag samles efter konkurrencens afslutning og sendes anonymt til 3B’s Byggeudvalg, der træffer den endelige beslutning.
Vinderen kontaktes direkte, når beslutningen er truffet. Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig, at Boligforeningen 3B må offentliggøre navn på Facebook og på 3b.dk. Vinderen modtager sin præmie umiddelbart efter, han/hun har fået besked om at have vundet.

Præmier
Vindernavnet præmieres med et supergavekort til en værdi af 250 kroner.
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. 

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data videregives ikke til tredjepart.

13/11-2018