+A -A /R

Nyhed

Taastrup Torv – byens nye mødested

I foråret 2013 påbegynder 3B byggeriet af 33 nye almene boliger på Taastrup Torv lige ved Taastrup station. 3B’s boliger er en del af det omfattende projekt ’Taastrup Torv’, der skal løfte området og butiksmiljøet i kommunen.


Første del af projektet, en splinterny busterminal med tilhørende pendlerparkering, blev indviet tirsdag den 21. august med kaffe, kage og kringle. Busterminalen ligger lige ved S-togsstationen, og 3B’s boliger bliver opført på toppen af et stort nyt butikscenter blot et stenkast derfra.

Borgmester Michael Ziegler indvier den nye busterminal


Ved samme lejlighed blev første spadestik til næste etape – butikscentret – taget af borgmester Michael Ziegler sammen med repræsentanter fra Sophienberg Ejendomsudvikling, CASA og Trafikselskabet Movia.

- Med dette projekt forvandler vi et nedslidt og ikke særligt pænt område til nogle lyse, varme og venlige omgivelser. Om man så skal en tur på landet, ind til centrum eller hvad man skal, så efterlader stedet her de rejsende med et positivt indtryk, de fortæller videre til venner og bekendte, sagde borgmesteren i sin tale, mens han spejdede ud over den store tomme byggeplads, der bare ventede på det første spadestik.

- I dag markerer vi første spadestik til byens nye mødested. Selv kan jeg ikke vente med at komme gående her med min Kvickly-pose og en kop kaffe fra Seven Eleven og stige på bussen. Det er starten på et nyt og mere trygt sted for Taastrups borgere, sluttede Michael Ziegler af.

Efter talerne gik alle i samlet flok ind på byggepladsen, hvor borgmesteren satte sig op i en stor gravemaskine og tog det første spadestik.

Borgmester Michael Ziegler tager første spadestik til det nye butikscenter på Taastrup Torv


Boligerne indflytningsklar i starten af 2014
Opførelsen af 3B’s 33 boliger er sidste led i projektet, og de forventes at stå indflytningsklar i starten af 2014. Så snart planlægningen af byggeriet er færdiggjort vil der være mere information at hente om boligerne her på 3b.dk – heriblandt lejlighedsplaner og -fordeling, huslejepriser med mere.

Læs mere om projektet her.

23/08-2012