+A -A /R

Nyhed

Presseomtale af 3B’s afdeling Egedalsvænge

Onsdag den 7. november 2012 kunne man i pressen læse og høre om 3B’s afdeling Egedalsvænge, hvor afdelingsbestyrelsen har besluttet, at årets juletræ med efterfølgende gløgg og æbleskiver bliver aflyst i år. 

Beboerdemokratisk beslutning
Boligforeningen 3B er en brugerstyret organisation. Afdelingsbestyrelsen er valgt af beboerne i Egedalsvænge, og beslutningen er truffet af flertallet på et afdelingsbestyrelsesmøde. Alle regler og procedurer er fulgt.

- Det er en rigtig ærgerlig beslutning, men det er beboerdemokratiet, der har talt, og 3B kan ikke gøre andet end at opfordre afdelingsbestyrelsen til at genoverveje beslutningen, udtaler administrerende direktør Bent Frederiksen, som også påpeger at afdelingsbestyrelsens opgave er at varetage alle beboeres interesse.

- Jeg synes, det er synd, at man ikke har kunnet tilgodese beboerne med et juletræ – det har været en tradition i så mange år i Egedalsvænge. Men 3B kan ikke gøre noget, og afdelingsbestyrelsen har fulgt alle regler og procedurer, udtaler 3B’s formand Steffen Morild.

09/11-2012