+A -A /R

Nyhed

Nu skal banderne i Høje Gladsaxe stoppes

Onsdag eftermiddag underskrev Gladsaxe Kommune, Boligselskabet 3B, politiet, Fællesdriften i Høje Gladsaxe og ejeren af butikscenteret Nordicom A/S en partnerskabsaftale om at bekæmpe bandekriminaliteten i Høje Gladsaxe.

- Den nye partnerskabsaftale skal først og fremmest skabe tryghed i Høje Gladsaxe, og vi har flere tiltag på tegnebrættet som har det til fælles, at de handler om at øge trygheden. Vi løfter senere sløret for de mere konkrete planer, som omhandler tilstedeværelse, fællesskab og fysiske ændringer, siger vicekommunaldirektør i Gladsaxe Kommune, Hans H. Jensen.

Aftale med 3 mål
Med partnerskabsaftalen har parterne forpligtet sig til at arbejde med at indfri 3 overordnede mål:

  1. Høje Gladsaxe skal være et sted, hvor bandeadfærd ikke tolereres.
  2. Lokale erhvervsdrivende skal trygt og uden frygt for trusler og afpresning kunne drive forretning i Høje Gladsaxe Centret.
  3. Beboere og borgere, der færdes i Høje Gladsaxe, skal opleve området som trygt.
På billedet ses fra venstre: Ebbe Holm, arbejdsmarkedschef i Gladsaxe Kommune, Michael Liebst Sørensen, politikommissær i Københavns Vestegns Politi, Andreas Kjærgaard Lange, ejer af butikscentret Nordicom A/S, Flemming Larsen, fmd. for Fællesdriften, Bent Frederiksen, adm. direktør i Boligforeningen 3B, Hans H. Jensen, vicekommunaldirektør i Gladsaxe Kommune og Nina Nielsen, afdelingsleder i Gladsaxe Kommunes Børne- og Kulturforvaltning.

13/03-2014