+A -A /R

Nyhed

Nu kan YouSee-kunder købe TV3’s sportskanaler enkeltvis

Fra den 16. august kan beboere, der har Grundpakken hos YouSee, købe tre TV3-kanaler til deres abonnement – enkeltvis. Især 3B’s sportsglade beboere kan se frem til de nye muligheder.

Fodbold- og sportsglade 3B-beboere får opfyldt deres ønske om frit valg mellem alle de populære sportskanaler hos YouSee. Fredag den 16. august udvider YouSee nemlig beboernes valg af enkeltkanaler med tre TV3-kanaler, TV3+ samt TV3 Sport 1 og 2.

– Det er et vigtigt skridt for os, at vi kan udvide vores à la carte-tjeneste med de tre TV3-kanaler. Det betyder, at vores kunder nu har frit valg mellem samtlige de tv-kanaler hos YouSee, der ikke indgår i den obligatoriske grundpakke”, siger chef for YouSee, Mathias Berg.

TV3+ og TV3 Sport 1 kommer begge til at koste 50 kroner om måneden, mens beboerne kan få TV3 Sport 2 for 30 kroner om måneden. For at kunne abonnere på de ekstra kanaler skal man have en digital boks eller et tv med indbygget kortlæser. 

Beboernes mulighed for at købe kanaler enkeltvist som supplement til Grundpakken blev lanceret den 1. juli. YouSee kalder det for Ekstrakanaler, og beboerne kan frit skifte kanaler hver måned.

15/08-2013