+A -A /R

Nyhed

Købskontrakt på Havneholmen underskrevet

De to organisationsbestyrelser, direktioner og repræsentanter fra Skanska underskrev lørdag den 10. marts den formelle købskontrakt på Boligforeningen 3B’s og Boligkontoret Danmarks nye hovedsæde på Havneholmen.

Det skete på et fælles bestyrelsesmøde og blev fejret med blandt andet musikalsk indslag.

Grønt kontor

Stemningen på det fælles bestyrelsesmøde var både god og spændt – det er ikke hver dag, man underskriver en aftale med en anden organisation om et nyt hovedkontor til 142 millioner kroner.

Kontorhuset på 5.000 etagemeter bygges som lavenergiklasse 2015-byggeri, og de to organisationer har besluttet at gå længere end det:

”Begge organisationer kommer fra gamle, utidssvarende huse, hvor energiregningen er så høj, at vi alene på den konto vil spare en del. Og så er vi ved at undersøge, hvordan vi yderligere kan sikre, at vi bruger grøn energi i huset,”  fortæller Bent Frederiksen, administrerende direktør i Boligforeningen 3B.

Begge organisationer kommer fra gamle, utidssvarende huse, hvor energiregningen er så høj, at Michael Demsitz, der er administrerende direktør i Boligkontoret Danmark, er enig:

”Vi er utroligt glade for, at købet er faldet på plads – og forventer på en gang at skabe en moderne, fleksibel arbejdsplads for vores i alt 155 medarbejdere og spare penge på den daglige drift, fordi vi på Havneholmen også kan dele funktioner som IT, reception og kantine”.

Forventningen er, at kontorhuset står klar til at tage imod medarbejderne med udgangen af 2013.

12/03-2012