+A -A /R

Nyhed

Pris for smukt byggeri til Sundholm Syd

 

3B's boligafdfeling Sundholm Syd er ikke helt som de andre. Blandt andet er arkitekturen meget anderledes end nogen anden boligafdeling i 3B. Netop arkitekturen har nu kastet en pris af sig, da boligafdelingen fik prisen for smukt og godt byggeri af Københavns Kommune.

-
Personligt synes jeg også, det er smukke byggerier, og som beboer må det også være dejligt at komme hjem til. Men det, der gør det til et godt byggeri set fra mit synspunkt, er, at det også er godt at bo i. Og det giver vores beboere udtryk for, så jeg er en meget glad formand, siger Steffen Morild.

Prisen blev overrakt på rådhuset af Københavns kulturborgmester, Carl Christian Ebbesen, der var glad for at se alment byggeri blandt prismodtagerne.

- Det er jeg rigtig glad for. For det er selvfølgelig vigtigt, at vi også bor godt og smukt uanset om det er privat eller alment byggeri. Det har vi heldigvis mange eksempler på i København, og det er godt at nye også hele tiden kommer til. Og jeg må indrømme, at jeg var imponeret over mange af de flotte detaljer i Sundholm Syd, sagde kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

31/03-2016