+A -A /R

Nyhed

3B i nyt stærkt partnerskab i den almene sektor

Boligforeningen 3B og KAB med tilsammen mere end 60.000 boliger i hovedstadsområdet indgår nu et strategisk partnerskab under overskriften ”Fælles investeringer, fælles udvikling og fælles gevinster”.

Boligforeningen 3B og KAB har gennem flere år haft et tæt samarbejde om især nybyggeri, og begge organisationer har en meget stærk position i hovedstadsområdet. Nu udvides samarbejdet:

- Vi er to organisationer med mange ligheder og fælles mål. Vi har i flere år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde om nybyggeri, så derfor er det helt naturligt, at vi nu tager næste skridt og indgår et mere forpligtende samarbejde, forklarer formand for 3B, Steffen Morild.

3B og KAB vil sammen satse på udvikling af by, bolig og byggeri, ligesom fælles digitale løsninger og udnyttelse af fælles ressourcer og kompetencer står højt på dagsordenen:

- Bedre service og effektivisering gennem blandt andet digitalisering er en højt prioriteret opgave i begge organisationer. Det kræver store investeringer i både tid og penge, og her kan vi sammen gøre meget mere med de samme ressourcer, siger Kjeld Poulsen, formand for KAB.

Forventningerne er også store til samarbejdet om de boligområder i både 3B og KAB-fællesskabet, der af forskellige historiske årsager er udfordret.
Her giver en fælles indsats nye muligheder for at øge attraktionsværdien.

Partnerskabet 3B-KAB er indgået med virkning fra den 1. april 2016.

Parternes eksisterende samarbejdsaftaler fortsætter uændret.

Fakta:

Boligforeningen 3B og KAB administrerer tilsammen mere end 60.000 lejemål i hovedstadsområdet. Se mere på www.3b.dk og på www.kab-bolig.dk.

07/04-2016