+A -A /R

Nyhed

Besvar dit boligtilbud via vores nye AnsøgerWeb

Vores nye AnsøgerWeb gik i luften den 21. juni 2016. Og med den nye selvbetjeningsløsning kan du ikke bare søge boliger, men nu kan du også besvare dine boligtilbud online, både hvis du vil takke ja eller ikke ønsker at bo i boligen.

Måden du siger ja tak til boligen på, er ved at gå ind på ”Min side” efter du er logget ind på AnsøgerWeb (klik her for at logge ind). Derfra klikker du på fanen ”Tilbud” og ”Se og svar på tilbud”.

Her finder du dit boligtilbud. Der vil komme en side frem, hvor der bliver spurgt, om du vil acceptere din bolig, eller om du vil afslå. Her klikker du på ja tak, hvis du gerne vil have boligen.

Hav dokumentationen klar

Når du accepterer et boligtilbud online, skal du samtidig uploade den nødvendige dokumentation (hvis det fx er en bolig efter fleksibel udlejning, skal du måske dokumentere ugentlige antal arbejdstimer).

Inden du klikker på "Accepter tilbud" skal du huske at sætte et kryds i den lille boks i venstre side af skærmen som bekræftelse på, at du har læst informationen og accepterer.

Herunder kan du se eksempel på, hvordan siden ser ud, når du besvarer boligtilbud online. 

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Kundeservice på 70 20 76 00.

 

 

 

 

 

28/06-2016