+A -A /R

Nyhed

Egedalsvænge: Baggrund for tilbud om anden bolig

Morten Boje, 3B’s administrerende direktør, om        
3B’s beslutning om at tilbyde anden bolig til de beboere i Egedalsvænge, der har behov for det på grund af indeklimaet.

 

Vi traf i mandags den beslutning at tilbyde anden midlertidig eller permanent bolig til de beboere i Egedalsvænge, hvor lægerne vurderer, at der er sammenhæng mellem deres symptomer og indeklimaet. 

 

Nogle af vores beboere har mange gener og bliver syge. Det skal der findes en løsning på.

 

De resultater, som vi fik fra Teknologisk Institut i slutningen af sidste uge, viste, at der tilsyneladende ikke er isoleringsmateriale i anlægget. Samtidig har beboerne fortalt os, at de stadig oplever symptomer, selv om indblæsningen nu har været lukket i over to måneder.

 

Når vi ikke præcis kan sige, hvad der er galt, og vi ved, at vores beboere fortsat er syge, traf vi den beslutning at hjælpe vores beboere med en anden bolig, hvis lægerne vurderer, at der er sammenhæng mellem beboernes symptomer og indeklimaet. 

 

Gå til egen læge

Vi har tidligere sammen med kommunen opfordret alle beboere, der oplever ændringer i deres helbredssituation, til at gå til egen læge - og til at dele oplysningerne med kommunen.

 

Vi kan nu tilføje, at vurderer lægen, at der er behov for yderligere undersøgelse, henvises til Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på Bispebjerg Hospital. De er eksperter på området. 

 

Vurderer lægerne på Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, at symptomerne hænger sammen med indeklimaet - og giver beboeren tilladelse til det - får 3B direkte besked. 3B’s Kundeservice kontakter så beboeren for at drøfte mulighederne for at flytte til en anden af de boliger, 3B stiller til rådighed. Enten midlertidigt eller permanent.

 

Undersøgelser af anlægget fortsætter

Vi har nogle af de bedste eksperter i Danmark til at hjælpe os med at undersøge, hvad der kan være galt. Fredag den 23. september har vi fra Teknologisk Institut modtaget oplæg til den næste fase af undersøgelser. Det oplæg drøfter vi med myndighederne den kommende uge, hvorefter undersøgelserne går i gang. 

 

Vi offentliggør alle undersøgelsesresultater på Egedalsvænges hjemmeside, efterhånden som de bliver færdige.

 

Med venlig hilsen

 

 

Morten Boje

Administrerende direktør

25/09-2016