+A -A /R

Nyhed

Tidlig julegave til nye beboere i Valby

Torsdag den 1. december stod ikke kun i julehyggens tegn for de forventningsfulde beboere i 3B's nyeste afdeling Kløverbladsgade i Valby - de fik nøglerne til deres nye hjem.

Der var spænding og forventning at spore, på trods af det lidt triste og grå vejr. Klokken lidt i 9 hørte man stadig larm fra maskinerne, der var ved at gøre fællesarealerne færdige.

Da klokken slog 9.00, slukkede maskinerne, og døren åbnede til skurvognen, hvor nøgler til boligerne, velkomstbreve og 3B-personalet var så godt som helt klar til indflytning.

Beboerne var delt op i grupper, som hver havde fået et tidsinterval, de kunne dukke op på. På den måde var der tid til hver enkelt, så det ikke blevet forjaget. Hver beboer fik sammen med nøglerne til deres nye hjem udleveret en lille potteplante, og blev fulgt til boligen af en varmemester, der med det samme udførte indflytningssynet sammen med beboerne.

Varmemestrene stod klar til at udføre indflytningssyn, så snart beboerne havde fået nøglerne

Alle beboere fik en lille potteplante til deres nye boliger. Det gjorde, at der allerede i løbet af et par timer så helt beboeligt ud.

 

 

Selvom der stadig er lidt vej endnu, før boligafdelingen står helt færdig, var det glade og taknemmelige mennesker, der glædede sig til at flytte ind.

Optakten til indflytningen var info-møder og en masse praktisk information til beboerne på Kløverbladsgades egen hjemmeside.

Vi byder alle de nye beboere velkommen i 3B.

05/12-2016