+A -A /R

Nyhed

OPDATERET: Næste skridt til valg af afdelingsbestyrelse i Egedalsvænge

Onsdag den 21. december tager 3B næste skridt til at få en hverdag i Egedalsvænge med boligafdelingens egen afdelingsbestyrelse.

Den dag er der nemlig valg til ’Udvalg til forberedelse af valg til afdelingsbestyrelse’ på dagsordenen til det årlige afdelingsmøde – det vil sige boligafdelingens svar på en generalforsamling.

- Der var et stort beboerengagement ved seneste afdelingsmøde, hvor der samtidig var et forslag om urafstemning til en ny afdelingsbestyrelse. Derfor mener vi, at tiden nu er inde til næste skridt hen imod en afdelingsbestyrelse i Egedalsvænge, siger Steffen Morild, der er formand for Boligforeningen 3B.

Organisationsbestyrelsen tog over
Steffen Morild sidder som en af to fra organisationsbestyrelsen i et udvalg til at varetage afdelingsbestyrelsens opgaver i Egedalsvænge. Derudover er der også to beboervalgte observatører i udvalget.

- Vi gjorde det for at beskytte beboerdemokratiet, som ikke fungerede i Egedalsvænge dengang. Man skal ikke glemme, at organisationsbestyrelsen har en vigtig rolle i beboerdemokratiet. Vi er også valgt af beboerne – og vi har ansvaret for den overordnede ledelse af boligforeningen, siger Steffen Morild om beslutningen fra 2014.

Valg til afdelingsbestyrelse i første halvdel af 2017
- Målet er, at det nye udvalg forbereder et ekstraordinært afdelingsmøde i første halvår af 2017 med valg til afdelingsbestyrelsen på dagsordenen, lyder det fra Steffen Morild.

Udvalget skal tilrettelægge processen med indkaldelse til afdelingsmøde, valg af afdelingsbestyrelse, samarbejdet med 3B og overdragelse af afdelingsbestyrelsesopgaver til den nye afdelingsbestyrelse.

OPDATERING:
På afdelingsmødet afviste deltagerne punktet med valg til ’Udvalg til forberedelse af valg til afdelingsbestyrelse’ af proceduremæssige årsager.
Derfor indkalder 3B til ekstraordinært afdelingsmøde i januar 2017 med dette punkt på dagsordenen.
- Vi giver ikke op på demokratiet. Det er det simpelthen for vigtigt til, sige Steffen Morild.

 

 

22/12-2016