+A -A /R

Nyhed

3B-konferencen 2017: Sæt kryds i kalenderen! - Det bliver sjovt og inspirerende

”Kender du typen?” og ”Mads & Monopolet” er to kendte programmer med Mads Steffensen som vært. Men kender du også ”Mads & Beboerdemokraterne?” Det gør du, hvis du kommer til 3B-konferencen 2017. Mads Steffensen kommer og er ordstyrer, når der debatteres om boligområdernes udfordringer.  
 
Den 4. og 5. november afholdes 3B-konferencen 2017, hvor alle beboerdemokrater i 3B inviteres til to sjove, inspirerende dage med spændende oplæg, workshops og meget andet. Konferencen foregår i Helsingør på Konventum Konferencecenter, også kendt som LO-skolen, og det er gratis at deltage.
 
3B-konferencens tema allerede på plads  
3B-konferencen 2017 vil have et overordnet tema - roller, respekt og tillid -, som er et af indsatsområderne i forbindelse med strategien 3B – Sammen mod 2020
 
Programmet er endnu ikke endeligt sammensat, men Mads Steffensen er allerede booket. Når vi nærmer os 3B-konferencen i november, vil der komme flere informationer om konferencen, oplæg og workshops. Derudover vil alle 3B’s beboerdemokrater modtage invitation til konferencen og til at indsende forslag til dilemmaer, der kan tages op i ”Mads & Beboerdemokraterne.”  
 
Vil du mødes og sparre med andre beboerdemokrater? Og vil du opleve to sjove, inspirerende dage? Så skal du sætte kryds i kalenderen ud for den 4. og 5. november 2017 nu. Vi lover, at du efter 3B-konferencen kommer hjem med en masse nyttige input og ikke mindst en masse nye bekendtskaber.
23/03-2017