+A -A /R

Nyhed

Nye ungdomsboliger på vej i Herlev

Der var mange fremmødte til første spadestik på den gamle fabriksgrund Glødelampen i Herlev. 3B bygger mere end 40 nye ungdomsboliger, men samlet set bygges der omkring 250 boliger på grunden. 

3B’s næstformand, Iris Gausbo, var både en af talerne og en af dem, der satte spaden i jorden og tog det første spadestik tirsdag den 4. april 2017. Det gjorde hun sammen med Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen (A), Peter Johansen fra totalentreprenøren Enemærke & Petersen og Niels Thorup, der er udviklingschef i ELF Development.

Se video fra 3B’s Facebookside, der viser det øjeblik, hvor de fire tog det første spadestik sammen:

En helt ny bydel
Borgmester Thomas Gyldal Petersen var den første på talerstolen. Han udtrykte begejstring over den nye bydel i Herlev, som de godt 250 boliger bliver en del af. Se borgmesterens tale her:

En del af 3B’s dna
3B’s næstformand, Iris Gausbo, taler på vegne af hele 3B, når hun siger:

- At skabe gode boliger til alle er en helt essentiel del af 3B’s dna – det gælder også gode boliger til de unge studerende.

Til første spadestik udtrykte Iris Gausbo også glæde over, at 3B’s nye ungdomsboliger kommer til at få mange gode naboer. Både naboerne i ungdomsboliger og også naboer i de andre boliger på grunden, som vil være en blanding af ejerboliger, privat udlejning og almene boliger, hvor sidstnævnte er 3B’s nye ungdomsboliger.

Fantastisk placering
Iris Gausbo kender Herlev rigtig godt, for hun bor selv i byen. Iris er udover at være næstformand i 3B’s organisationsbestyrelse også afdelingsformand i den afdeling, hvor hun bor, Hjortegården. Det var for de fremmødte også tydeligt at mærke, at Iris Gausbo var stolt af, at 3B nu bidrager med over 40 nye ungdomsboliger i Herlev. 

De nye ungdomsboliger og de mere end 200 andre boliger, der bygges på vejen Hørkær, får bare 5 minutters gåafstand til Herlev Station og til Herlev Bymidte. Der er derfor mange muligheder for de kommende beboere. Ikke mindst for de nye beboere i ungdomsboligerne, der som studerende nemt og hurtigt kan komme til studiestederne i København, Ballerup og resten af Storkøbenhavn.

Se Iris Gausbos tale her:

Udover Herlevs borgmester og 3B’s næstformand talte også repræsentanter fra ELF Development og fra Enemærke & Petersen

Vil du vide mere om de nye ungdomsboliger i Herlev?
Her på 3B’s hjemmeside kan du læse mere om de nye ungdomsboliger, og du kan se plantegning og visualiseringer.

Du finder det hele her

 

06/04-2017