+A -A /R

Nyhed

3B til OMBOLDS SponsorCup 2017

Der var sol og glade ansigter på Rådhuspladsen i går, hvor der var OMBOLD GADEFODBOLD det meste af dagen. Fra kl. 10-16 var der nemlig københavnermesterskaber i OMBOLD Gadefodbold, og bagefter var der SponsorCup. Både spillere og tilskuere var mødt talrigt op for at støtte op om det gode formål.
 
OMBOLD er en Nonprofit organisation, der har udviklet et fodboldkoncept. Konceptet er specifikt målrettet samfundsgrupper, der ikke naturligt opsøger almindelige idrætsforeninger, herunder hjemløse. Hjemløselandsholdet var selvfølgelig også på banen i går og spillede mod nogle af sponsorerne. Udover 3B er KAB, Boligkontoret Danmark, Boligforeningen AAB og fsb også sponsorer. Derudover tæller sponsorerne også Hus Forbi samt en række partier og fagforbund. 
 
 
Glade 3B-spillere var på banen
3B’s hold bestod i år af seks ansatte. Derfor var der hele tiden to spillere, der stod klar som udskiftere for de fire spillere, der var på banen.
 

3B skulle spille tre kampe. Den første var mod Boligkontoret Danmark, der vandt med 3-2. Samme målscore blev det til fordel for KAB, da 3B’s hold spillede kamp nummer to. Den sidste kamp for 3B’s hold var mod Boligforeningen AAB, og den endte med en sejr til Boligforeningen AAB på 6-4. Trods tre tabte kampe, var der smil at spore hos holdet, og det skyldes især den gode stemning:
 
- Det er første gang, jeg spiller OMBOLD, men det er nok ikke sidste gang. Det er en sjov oplevelse at være med, og man bliver hurtigt grebet af den gode stemning, der er her til OMBOLD på Rådhuspladsen – både inde og ude for banen, siger Stephane, der er konsulent i Sociale Indsatser i 3B. 
 
Stephanes medspillere på 3B-holdet var:
  • Gitte, driftssekretær i Urbanplanen
  • Nicholas, gartner i Måløv Park
  • Nesat, ejendomsfunktionær i Folehaven
  • Jens, boligsocial ungearbejder i Høje Gladsaxe
  • Jonas, børne- og ungemedarbejder i Valby

I denne video fra 3B's Facebookside kan du se noget af kampen mod Boligforeningen AAB. 

Alle sponsorer betaler 10.000 kroner pr. tillmeldte hold. Pengene går ubeskåret til at sikre mulighederne for Hjemløselandsholdets deltagelse i Homeless World Cup 2017 i Oslo til september. 
 
Billeder fra OMBOLDS SponsorCup 2017
 
18/05-2017