+A -A /R

Nyhed

Har du Danmarks dejligste hjem?

Dk4 og BL – Danmarks Almene Boliger skal lave 7 tv-programmer, hvor Danmarks dejligste hjem skal findes i et alment boligområde. Det sidste program optages til Almen Boligdage 2017 i Aarhus i november. Er dit hjem Danmarks dejligste hjem? 

De to kendte dk4-værter Anne Vibeke Isaksen og Mik Schack er værter på 7 tv-programmer, hvor jagten efter Danmarks dejligste hjem sættes ind – og Danmarks dejligste hjem skal findes i et alment boligområde. Derfor har du som beboer i 3B nu mulighed for at deltage i programmet - og måske endda ende med officielt at kunne kalde dit hjem for Danmarks dejligste hjem.

Dette boligprogram adskiller sig fra mange andre, der er set på tv. For her handler det ikke om, hvor mange kvm, der er i din bolig, eller hvor dyre dine møbler er. Derimod handler det om at finde frem til det sted, hvor der er dejligst at bo. Dermed vil finalisterne blive fundet ud fra en række fordele, som man typisk nyder godt af som beboer i en almen bolig. Det er eksempelvis et godt fællesskab med naboer. Det kan også være, at der er gode legekammerater i boligafdelingen til børnene og mulighed for at lave forskellige aktiviteter.

Praktisk information
I de første to programmer udvælges kandidater blandt dem, der har deltaget i konkurrencen. I de næste fire programmer kommer værterne så på besøg hos de fire finalister, og det syvende og sidste afsnit vil blive optaget til Almen Boligdage 2017 i Aarhus i november, hvor de fremmødte skal vælge Danmarks dejligste hjem blandt de fire finalister.

Hvis du gerne vil deltage, skal du optage og indsende en lille video på 2-3 minutter med eksempelvis din smartphone. I videoen skal du fortælle, hvorfor du har Danmarks dejligste hjem.

Læs mere og se, hvordan du indsender videoen:

30/05-2017