+A -A /R

Nyhed

Kom til indvielse af 'Klimatilpasning Kokkedal'

Når 'Klimatilpasning Kokkedal' holder indvielse onsdag den 13. september hele dagen, er det ikke kun de cirka 3.000 beboere i området, som kan forvente en sjov, lærerig og inspirerende dag. Til indvielsen præsenteres klimatilpasningprojektet - et projekt, der også kan inspirere andre byområder i forhold til at koble regnvandshåndtering med udvikling af rekreative byrum. 

 

Til indvielsen kan du blandt andet komme med på rundvisning i det klimatilpassede Kokkedal. På programmet er der også kaffe/kage, regnvandsløb, streetbasket, musik og meget mere.

Der er på dagen også mulighed for at møde Miljøpatruljen - et tiltag, som den boligsociale helhedsplan 'Kokkedal På Vej' under 3B står bag. Miljøpatruljen består af børn, der er blevet miljøambassadører i Kokkedal. Gennem sommeren har de lært om affaldssortering, og de mødes jævnligt, hvor de blandt andet samler skrald i området. 

Læs mere om Miljøpatruljen her

Kig forbi til indvielsen af 'Klimatilpasning Kokkedal'. Vi lover, det bliver sjovt, spændende og lærerigt, og der er aktiviteter for alle aldersgrupper.

Den boligsociale helhedsplan 'Kokkedal På Vej' under 3B er selvfølgelig også med til indvielsen. Blandt andet holder deres "Torsdagscafé" åben i dagens anledning og serverer lækkerier til gode priser.

Se hele programmet her

Læs mere om 'Klimatilpasning Kokkedal'

 

11/09-2017