+A -A /R

Nyhed

Snart kan hjemløse få en bankkonto

En ny aftale mellem kommunerne og bankerne er en god nyhed. Særligt for de 6.635 hjemløse i Danmark. Med den nye aftale vil de kunne oprette en bankkonto og få et hævekort. Det gør mange ting nemmere. Ikke mindst betaling af regninger og udbetaling af kontanthjælp. 

Den nye aftale er med til at tage ansvar for de hjemløse og sikre dem gode vilkår. For 3B er det vigtigt at tage ansvar for alle i samfundet – også hjemløse. Vi mener, at alle har ret til en bolig. 


Ellehjørnet i Valby

Derfor har vi også bygget boliger til hjemløse i Valby – og vi har 22 yderligere på vej på Kongelundsvej 242 på Amager og Hulgårdsvej 105 i Kbh NV. Boligerne bygges efter et robust boligkoncept, som 3B har udviklet - vi kalder det Robuste Skæve Boliger. 

- Almene boliger skal være for alle. Også dem, der ikke hører til i de sociale grupper, som langt størstedelen af vores beboere gør. Som almen boligforening løfter vi en samfundsopgave, der blandt andet går ud på at tilbyde et hjem til alle. Alle har ret til et godt sted at bo, siger Steffen Morild, formand for 3B.

Kilde: SFI's nationale kortlægning af hjemløse

23/11-2017