+A -A /R

Nyhed

Ca. 100 var til Lysfest i Folehaven


Torsdag den 23. november om aftenen var ca. 100 mennesker samlet i Folehaven til Lysfest. Det var en blandet forsamling bestående af børn, ældre, afdelingsbestyrelsen, politi, Områdefornyelsen, Sikker By og biblioteket. Alderspændet var 6-80 år.  


De mange fremmødte startede ved netværkskontoret, hvor alle fik en fakkel. Herfra tog MYOB-drengene over og viste vejen på en vandring i boligområdet. De unge viste frem, hvor de godt kan lide at være, og hvor de holdt af at lege som børn. Turen gik også forbi 'Torvet', hvor de unge fortalte og svarede på spørgsmål.
 

Efter de unge havde vist deres yndlingsområder frem, gik hele flokken igennem Folehaven til ”Byggeren”. Her fortalte de om den gamle byggelegeplads, det gamle værested og fodboldbanen. Herefter gik turen til biblioteket og skolen, hvor de fine nye plantekasser kunne ses. 


Vandringen sluttede i ungdomsklubben, hvor de unge fortalte om deres klub. Alle kom med ned i ungdomsklubbens lokaler, og lidt efter blev der serveret bøf stroganoff med kartoffelmos, salat med laks og til sidst kage. Børnene kunne lege i salen, hvor hoppeborgen blev hevet frem til stor glæde.

Alt i alt en skøn aften, som spredte masser af lys, tryghed og fælleskab. 

24/11-2017