+A -A /R

Nyhed

Debatmøder om administrationsaftale med KAB

Mandag den 16. april var der igen debatmøde. Denne gang i Herlev, hvor Højstensgård lagde lokaler til debat om organisationsbestyrelsens indstilling til repræsentantskabet om administrationsaftale med KAB.

I alt 35 repræsentanter tog aktivt del i debatten om emner som, hvordan administrationsaftalen vil påvirke udviklingen af administrationsbidraget, økonomien i afdelingerne, ventelisterne, det lokale demokrati, Fremtidens Drift, arbejdskapital, egenkapital, dispositionsfond og meget, meget mere.

Der er møde igen på mandag den 23. april kl. 17 på Havneholmen, hvor administrerende direktør i KAB Jens Elmelund deltager. Alle afdelingsbestyrelser og repræsentanter har modtaget invitationen på mail. Husk, at der af hensyn til det praktiske er tilmeldingsfrist fredag den 20. april kl. 12.

Se organisationsbestyrelsens indstilling om en administrationsaftale med KAB her

Indkaldelse til den 3. maj på vej i postkassen
Inden for de næste dage modtager alle repræsentanter pr. brev en indkaldelse til ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 3. maj, hvor repræsentanterne skal tage stilling til organisationsbestyrelsens forslag om at indgå en administrationsaftale med KAB.

17/04-2018