+A -A /R

Nyhed

3B støtter igen i år hjemløselandsholdet

Igen i år deltog 3B i OMBOLD Sponsorcup til fordel for det danske hjemløselandshold. Sammen med andre sponsorer, herunder KAB og Boligkontoret Danmark, stillede 3B med et hold ansatte. En sjov dag med et godt formål.  

Der var fuld skrue på solen på Rådhuspladsen i går, ligesom der også var fuld skrue på fodboldkampene. Der var nemlig igen i år OMBOLD sponsorcup, hvor sponsorer dystede mod hinanden. Mange var mødt op for enten at spillede gadefodbold eller for at heppe på kollegaerne, der spillede kampe. 

3B er igen i år en af sponsorerne og spillede kamp mod blandt andre KAB og Boligkontoret Danmark. På 3B’s Facebook kunne der følges med live fra en af kampene. Se eller gense videoen her.


3B spillede flere kampe, men en sejr blev det ikke til for 3B’s vedkommende. Dog kom der mål i kassen, og humøret var højt blandt både spillere og heppere. 


3B-holdet, OMBOLD Sponsorcup 2018

Højt humør kunne spores på hele Rådhuspladsen, og det er med god grund. OMBOLD sponsorcup er nemlig til ære for det danske hjemløselandshold og er med til at sende dem til Homeless World Cup i Mexico i 2018.

Her ses 3B's hold sammen med hjemløselandsholdet. 

OMBOLD - stiftet af en beboer i 3B
OMBOLD er stiftet af Thomas Hye-knudsen, der bor – og også er formand for afdelingsbestyrelsen – i 3B-afdelingen Guldbergsgade på Nørrebro i København.

Tilbage i 2016 tog 3B's beboerblad en snak med Thomas om OMBOLD.

Det blev til en fin historie, som du kan læse på side 6 i dette beboerblad

OMBOLD giver hvert år en gruppe socialt udsatte og talentfulde mennesker en mulighed for at skrive et nyt kapitel i et ellers omtumlet liv. Et liv, hvor hjemløshed, kriminalitet og misbrug har været de mest trofaste følgesvende. Men også et rustent kærlighedsliv til fodbold, som de har fået bragt til live i OMBOLDs fodboldfællesskab. Og som nu har givet dem mulighed for at blive en del af Hjemløselandsholdet.?

Læs mere om OMBOLD og det danske hjemløselandshold

24/05-2018