+A -A /R

Nyhed

Hurra for holdet, der nu har gennemført 3B’s Bestyrelsesuddannelse

Onsdag den 30. maj var smilet stort og humøret højt hos 22 af 3B’s beboerdemokrater. De sluttede nemlig på 3B’s Bestyrelsesuddannelse efter et halvt års udfordrende, men også sjovt arbejde med klare formål - at blive endnu bedre til bestyrelsesarbejdet og klogere på sig selv.


Ved du, hvordan du selv er i samarbejdet med andre mennesker? Og hvordan du kan få det bedste ud af et samarbejde med mennesker, der er helt anderledes end dig selv? Det gør 22 medlemmer af 3B’s afdelingsbestyrelser nu. Gennem 3B’s Bestyrelsesuddannelse har de nemlig fået redskaber til først og fremmest at forstå sig selv. Redskaber, der også gør det nemmere at forstå andre. Derudover har deltagerne fået en masse værktøjer til blandt andet at engagere beboerne i afdelingen i fælles aktiviteter. 


Holdet blev fejret
Onsdag den 30. maj var deltagerne samlet på Havneholmen og fik overrakt beviser på at have gennemført 3B’s Bestyrelsesuddannelse.
3B’s næstformand Iris Gausbo har været dybt involveret i 3B’s Bestyrelsesuddannelse siden begyndelsen og var derfor den, der overakte beviserne og gav deltagerne gode ord med på vejen. Bestyrelsesuddannelsen har givet nye perspektiver og friske indspark
Gennem undervisningen på bestyrelsesuddannelsen har de 22 deltagere fået kompetencer, der gør dem endnu bedre til at varetage bestyrelsesarbejdet. Kommunikation, konflikthåndtering samt rekruttering og inddragelse af frivillige er blot nogle af fokusområderne, deltagerne er gået i dybden med.
 
Allerede første undervisningsgang fik deltagerne et kompendie, der er særligt udviklet til 3B’s Bestyrelsesuddannelse. Kompendiet er et nyttigt opslagsværk, deltagerne altid kan hive frem. 

For en af deltagerne har uddannelsen især været lærerig som forholdsvis nyt medlem af afdelingsbestyrelsen. 

- Uanset, om man som mig er ny i afdelingsbestyrelsen eller har mange års erfaring, er 3B’s Bestyrelsesuddannelse en øjenåbner. Den giver nemlig nye perspektiver og friske indspark til at sætte gang i nye tiltag til glæde for én selv og ens naboer. Så jeg vil helt klart anbefale andre at tage 3B’s Bestyrelsesuddannelse, hvis de får muligheden for det, lyder det fra Stine på 35 år, der er medlem af afdelingsbestyrelsen i Måløv Park. 

Se Stines fortælling om at tage 3B’s Bestyrelsesuddannelse i 3B’s beretning 2017

Om 3B’s Bestyrelsesuddannelse
Holdet, der netop har afsluttet uddannelsen, er andet hold, der gennemfører. 3B’s Bestyrelsesuddannelse så for første gang lyset i 2016, hvor første hold gennemførte. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Ingerfair. Det seneste holds undervisning har strakt sig over seks aftener og en enkelt lørdag. 

31/05-2018