+A -A /R

Nyhed

Hurra for fællesskabet i Tranehavegård!

Solen skinner, det er 27 grader og der er pølser på grillen. Jo, minsandten om den nye pavillon i 3B-afdelingen Tranehavegård i KBH SV ikke har de bedste rammer for at blive fejret. 3B’s formand Steffen Morild og næstformand Iris Gausbo var med til at hylde fællesskabet i Tranehavegård torsdag den 28. juni. 
 
Side om side sad beboerne i Tranehavegård i den nye pavillon til indvielsen torsdag den 28. juni 2018. Og ’side om side’ er generelt et kendetegn ved beboerne i denne 3B-afdeling. Faktisk er et af formålene med den nye pavillon også, at beboerne får endnu bedre rammer til at komme hinanden ved. Noget, som beboerne i afdelingen allerede er gode til. 
 
- Målet er nu, at vi beboere samles her under pavillonen. Vi er generelt gode til at mødes og passe godt på hinanden her i Tranehavegård. Men nu har vi endnu et nyt, godt sted, hvor man kan sætte sig over med en kop kaffe, sætte sig og strikke. Ja, i det hele taget bare sætte sig og hygge med hinanden. Det skal være stedet, hvor vi bare mødes. Sådan helt ukompliceret, fortæller formanden for Tranehavegård, Robert Richardt Larsen.
 
Han var den første på talerstolen til indvielsen. Bagefter kom 3B’s formand Steffen Morild på talerstolen, som indledte med at fortælle, at han var glad for at være med til indvielsen. 
 
- Hvis man ikke var i godt humør før, kan man da kun blive det af at stå ved denne flotte pavillon. Vi er i 3B stolte af, når der bliver bygget virkelig kvalitet - som her. Og ikke mindst er vi stolte af jer beboere, der engagerer jer og viderefører beboerdemokratiet på smukkeste vis, sagde Steffen Morild.
 
Udover pavillonen er der også kommet bænke i en højde, som er let at bruge for mennesker i kørestol eller med rollator. Der er kommet en flot stenovn og fuglehuse. Ikke mindst er der kommet byhaver og plantekasser. 
 
Formanden for Tranehavegård og 3B’s formand plantede den første blomst sammen med René Kural fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler (KADK). René står i spidsen for det forskningsprojekt, som beboere i Tranehavegård har været med i, og som har gjort, at pavillonen og de mange andre fine ting på Tranehavegårds fælles udearealer nu er blevet en realitet. 
 

Projektet er støttet af Lokale – og Anlægsfonden, Velux Fonden og Tryg Fonden.

Læs mere om projektet her
28/06-2018