+A -A /R

Nyhed

Folehavefestival for alle lørdag den 8. september

Fællesskab, Folkelighed, Folehaven. Sådan lyder overskriften for årets Folehavefestival lørdag den 8. september, der er den 28. af slagsen. Lige som så mange andre steder i det danske land, har kvarteret sin helt egen festival, men alle er inviteret til at lægge vejen forbi og opleve nogle af de mange nye ting, dette års program byder på. Musik, dans, mini-folkemøde er bare nogle af dem.


Dem, som godt kan lide musik, kan blandt andet opleve FAZLI - en ny upcoming rapper, som lige nu hitter på Spotify, og som mange måske har oplevet spille på dette års Distorsion. Kom til scenen kl. 13, hvis du vil opleve ham.

Lidt senere på dagen kan du lære nogle nye dansetrin, når Salzazucar fra Casa Latinamericano kommer forbi. De byder på en halv times gratis danseundervisning for alle. Det bliver samtidig en slags opvarmning til, når bandet med World In ABox går på scenen til dans for alle. Senere på aftenen kommer pop-copy-bandet Coffee Voice forbi og spiller fra kl. 19.

Deltag i mini-folkemøde
Som noget helt nyt er der på dette års Folehavefestival et mini-folkemøde for de snakkelystne. En debat for og med de unge – om hvorfor man er frivillig i sit boligområde. Det foregår kl. 14 ved træerne ved siden af scenen. 

Klokken 15 fortsætter dialogen under overskriften ”Folehaven rykker”. Her sætter vi fokus på, hvordan hele kvarteret i og omkring Folehaven byudvikles over de næste år. Her vil ph.d. Anita Agger fra Roskilde Universitetscenter lede en snak om, hvordan man netop sikrer inddragelse og engagement fra beboerne. Kom gerne og deltag i samtalen under træerne.

Et program med noget for alle
På dagen kommer der selvfølgelig også til at foregå alt muligt andet.

Tjek selv programmet lige her på Facebook 

I ”civil-zonen” kan du møde Områdefornyelsen Folehavekvarteret, SURF Valby, fritidsportalen Boblberg og mange flere. I både Fritids- og Ungezonen og Hobbyzonen kan du gå på opdagelse i alle de ting, man kan gå til i sin fritid i Folehaven, i Valby og København. 

Ses vi til Folehavefestival 2018? 

Her ses billeder fra tidligere års Folehavefestival.
 

07/09-2018