+A -A /R

Nyhedsarkiv

  • Del din historie med Nationalmuseet

   Som beboer i 3B er du en del af Danmarkshistorien. Lige nu er Nationalmuseet på udkig efter netop DIN historie om at bo alment. Læs mere her og se, hvordan du deltager. 

   19.03.2019
  • Kom med på sommerophold

   Er du beboer i 3B, kan du nu søge en plads på et af KAB's sommerophold og møde nye mennesker. Der er et seniorophold i september og to familieophold i henholdsvis juni/juli og i august. Søger du en plads på et af familieopholdene, kan du måske få tilskud fra Arbejdsmarkedets Feriefond, så det er gratis for familien at deltage. Læs alt om KAB's sommerophold og søg her.

   18.02.2019
  • LEDIGE UNGDOMSBOLIGER

   Mangler du en ungdomsbolig? Eller gør måske dit barn eller barnebarn? Så tag et kig på 3B's splinternye ungdomsboliger, hvor vi lige nu har ledige boliger. LUX ungdomsboliger ligger få minutter fra Herlev Station, hvor der kun er 21 minutter til København med s-toget. Læs mere her. 

   08.02.2019
  • Glade beboere – nu med fast tag over hovedet i 3B’s LUX

   43 splinternye ungdomsboliger i Herlev med praktisk indretning og et stort fælleslokale er nu i brug. De nye, unge beboere er glade for, alt er nyt. Men mest af alt er de glade for at have fast tag over hovedet. Læs mere her. 

   06.02.2019
  • Lille klub i Hjortegården vinder stort

   Med 22 nominerede til Herlev Kommunes Frivilligpris 2018 troede Aktivitetsklubben i 3B-afdelingen Hjortegården ikke, de ville vinde prisen og de 10.000 kr. Men så begyndte borgemesteren at tale om stedet, hvor der altid er kaffe på kanden. Der gik det op for den lille klub, at de nu er eksemplet på, at frivillighed kommer i mange størrelser.

   18.12.2018
  • Røde Kors sikrer jul for alle, der har lyst

   Hvert år er der mange, som gerne vil holde jul, men ikke har nogen at holde jul med. Heldigvis er der også mange familier, som gerne vil åbne deres hjem op juleaften, fordi de har en ekstra plads ved julebordet. Røde Kors sørger igen i år for at skabe kontakten. Se mere her, hvis det er noget for dig eller en, du kender. 

   12.11.2018
  • Plejecenter Hørgården nomineret til fornem pris

   På Plejecentret Hørgården på Amager nærmer et flere år langt og omfattende renoveringsprojekt sig sin afslutning. Projektet er nu blandt de tre nominerede til Boligfonden Kubens Procespris 2018 – ud af i alt 15 indstillede projekter.

   23.10.2018
  • Folehavefestival for alle lørdag den 8. september

   Fællesskab, Folkelighed, Folehaven. Sådan lyder overskriften for årets Folehavefestival, der er den 28. af slagsen. Lige som så mange andre steder i det danske land, har kvarteret sin helt egen festival, men alle er inviteret til at lægge vejen forbi og opleve nogle af de mange nye ting, dette års program byder på. Musik, dans, mini-folkemøde er bare nogle af dem. Læs mere her. 

   07.09.2018
  • Infomøde for totalentreprenør-teams om 3B's byggeprojekt i Egedal

   Vi er på udkig efter totalentreprenør-teams, der skal tage stafetten og virkeliggøre visionen for 3B's byggeprojekt i Egedal Kommune. Her bygger vi 106 robuste små boliger, udformet som rækkehuse i ét plan og fordelt på fire grunde. I første omgang vil bl.a. flygtninge i Egedal kunne kalde boligerne for hjem. Udbuddet er nu offentliggjort. 3B afholder infomøde den 14. september. 

   04.09.2018
  • Den kommende 3B-afdeling i Egedal Kommune hedder Egehusene

   Tillykke til Simone fra 3B-afdelingen Bryggergården, der har indsendt navnet og dermed vundet et supergavekort. Simones forslag var ét blandt 49, som 3B's Byggeudvalg modtog anonymt i vores åbne navnekonkurrence. Læs mere om 'Egehusene', der vil bestå af cirka 100 billige boliger. 

   02.07.2018
  • Ferieudlejning og feriebytte

   Sommerferien står for døren. Må du leje din bolig ud eller bytte bolig med andre, mens du er på ferie? Svaret er ja. Som beboer i 3B må du leje din bolig ud eller feriebytte i op til seks uger om året. Se de gældende regler og skemaet, du skal udfylde. 

   27.06.2018
  • Mød 3B på Folkemødet igen i år

   3B er igen i år at finde på Folkemødet. Både 3B's formand Steffen Morild og 3B's næstformand Iris Gausbo deltager i forskellige boligpolitiske debatter. Det er efterhånden også blevet en tradition, at vi inviterer medlemmer af 3B's afdelingsbestyrelser på endagstur til Folkemødet med bus. I år deler vi bus med medlemmer af KAB's afdelingsbestyrelser. Læs mere her. 

   14.06.2018
  • Alle er ens og ligeværdige

   Je m’appelle betyder ganske rigtigt ’jeg hedder…’ på fransk. Men for ti drenge i Kokkedal er Je’ m’appelle også et klart og vigtigt budskab om, at alle er ens og lige meget værd. Et budskab, de spreder med deres tøjmærke, som de har lavet med hjælp fra Mind Your Own Business. Mød drengene i en video her.

   12.06.2018
  • Beboere fornyer Folehavens torv

   En gruppe beboere fra Folehaven har gjort deres idéer til virkelighed. Sammen har de fornyet Folehavens torv og gjort det mere attraktivt og indbydende. Det blev markeret med en stor fernisering lørdag den 2. juni. Læs mere og se billeder her.

   06.06.2018
  • Vigtig info om udbetaling af boligstøtte i juni måned

   En fejl i Udbetaling Danmarks nye it-system gør, at nogle beboere oplever, deres husleje ser anderledes ud end normalt i juni måned. Det skyldes, at it-fejlen desværre har skabt problemer med at udregne flere beboeres boligstøtte korrekt. Læs mere her. 

   29.05.2018
  • Plante smil og plante solskin i Kokkedal

   Et nyttekasseprojekt, som plejes af frivillige børn og deres forældre fra Skovengen, By/Nordengen og Egedalsvænge, har været en stor succes. Matas Miljøfond støtter i år projektet med 11.000 kroner.  

   16.05.2018
  • Godt naboskab skal fejres

   Og det blev det så sandelig til 'Naboskabsdag' i Valbyejendommene lørdag den 5. maj. Traditionen tro havde beboere arrangeret dagen for... Ja, beboere. Billederne taler vist for sig selv. 'Naboskabsdagen' var som altid en god dag. Samme dag var også dagen for den årlige Urbanfestival på Amager, hvor både beboere og andre kunne opleve boligområdet i høj solskin. Se de gode billeder fra begge steder her. 

   08.05.2018
  • 3B holder lukket 1. maj, store bededag, Kristi himmelfartsdagene og i pinsen. Se datoerne her.

   30.04.2018
  • Rejsegilde for 3B’s 43 nye ungdomsboliger i Herlev

   Det er blot et år siden, der var første spadestik på den gamle glødelampegrund i Herlev. I alt bygges der omkring 250 boliger på grunden, herunder 3B-afdelingen LUX. Tirsdag den 10. april var tiden blevet til at fejre rejsegilde. Blandt de mange fremmødte var Herlevs borgmester og 3B’s næstformand. Begge var talere ved dagens begivenhed.  Læs mere her.

   11.04.2018
  • Høring om den almene boligsektor på Christiansborg onsdag d. 11. april 2018

   BL's administrerende direktør Bent Madsen deltager og taler til høringen, hvor der er fokus på spørgsmål og problemstillinger til lovforslaget i forbindelse med at gøre op med parallelsamfund. Du kan se høringen live på Folketingets tv-kanal fra kl. 13.00. Læs mere og se programmet her.

   11.04.2018
  • Ny 3B-afdeling på Teglholmen skal hedde Støberigade

   3B bygger 65 nye familieboliger og 7 små, billige boliger på Teglholmen i Københavns SV. Afdelingen skal hedde Støberigade. Navnet er fundet blandt 27 forslag, vi modtog i vores navnekonkurrence. Læs mere.

   23.03.2018
  • Regeringens udspil – set med 3B’s øjne

   Der er sagt og skrevet meget om regeringens udspil ’Ét Danmark uden parallelsamfund’, der skal bekæmpe udsatte boligområder. Formanden for Boligforeningen 3B giver her de vigtigste dele af udspillet en kommentar med på vejen. 

   09.03.2018
  • Nyttige værktøjer og inspiration til afdelingsbestyrelser

   Lige her på 3B.dk har vi samlet en masse nyttigt til alle, der er med i en af 3B's afdelingsbestyrelser. Der er både praktiske værktøjer og også links til steder, hvor du og din afdeling kan hente inspiration til at udvikle beboerdemokratiet. Læs mere her. 

   23.02.2018
  • Et billede siger mere end 1000 ord

   Susanne Helmark er beboer og formand for afdelingsbestyrelsen i Højstensgård i Herlev. Afdelingen har 60-års jubilæum her i 2018, og derfor ville Susanne gerne fortælle og vise, hvor dejlig en afdeling Højstensgård er at bo i. Resultatet blev en tegning. Se her.

   15.02.2018
  • Brobyggeren Halah

   Bydelsmor, sparringspartner, inspirationskilde og vejleder. Ja, beboeren Halah fra 3B-afdelingen i Høje Gladsaxe bærer mange kasketter. Selv bruger hun den fælles betegnelse brobygger. Som brobygger trækker Halah især på egne erfaringer – de gode som mindre gode. Læs Halahs historie.

   06.02.2018
  • Vind en fastelavnstønde til din afdelings fastelavnsfest!

   Du og dine naboer kan nu vinde en fastelavnstønde til fastelavnsfest i jeres afdeling. Lige nu har vi nemlig en konkurrence på 3B's Facebookside. Tønden er selvfølgelig fyldt med slik, og der medfølger bat, reb, pynt og kroner til at kåre kattekonge og kattedronning. Læs mere her. 

   26.01.2018
  • 2018 byder på mere alment byggeri

   Prognose viser en forventet stigning på 25 pct. i antallet af påbegyndte almene boliger i 2018. Også 3B bygger flere boliger de kommende år. Vi mener nemlig, at der skal være flere almene boliger, så almindelige mennesker med almindelige indkomster også har råd til et sted at bo. 

   20.12.2017
  • Hvad laver Københavns største boligsociale helhedsplan?

   3B er sammen med tre andre boligorganisationer fælles om Københavns største boligsociale helhedsplan - Fællesskaberne. Fællesskaberne, der dækker Sjælør og Sydhavnen, laver en masse spændende aktiviteter sammen med beboerne i området. Det kan du se og høre om i en video, som Fællesskaberne har lavet. 

   18.12.2017
  • Har du en ekstra plads ved julebordet?

   'Jul i godt selskab for alle' er mottoet for Røde Kors' initiativ Julevenner, der igen i år søger juleværter og julegæster, så ingen sidder alene juleaften.

   11.12.2017
  • Ca. 100 var til Lysfest i Folehaven

   Folehaven var badet i et smukt skær den 23. november om aftenen. I lyset fra de mange fakler, som ca. 100 mennesker bar, viste de unge fra boligområdet Folehaven frem. Læs om Lysfesten her.

   24.11.2017
  • Hvem sidder nu i borgmesterstolen?

   I går var der kommunalvalg og regionsvalg. Som så mange andre danskere var du måske i stemmeboksen og sætte dine krydser? Hvis ja, er du nok spændt på valgresultatet i din kommune. Hvem er efter kommunalvalget 2017 borgmester i de syv kommuner, hvor 3B har boliger? Få svaret her.    

   22.11.2017
  • Tak for Almene Boligdage 2017

   Desværre løb 3B’s opgavegrupper og Sundholm Syd ikke med Almene Fagpriser i år. Vi siger stort tillykke til de flotte projekter, der vandt de fem priser. Tak til BL for to dage fyldt med inspiration. Få et indblik i, hvad der foregik til Almene Boligdage 2017.

   20.11.2017
  • Spidskandidaterne gæstede Urbanplanen

   Beboerhuset i Remisevænget Øst dannede onsdag den 30. oktober rammen om et valgmøde, hvor alle Københavns Kommunes spidskandidater var inviteret til paneldebat. Over 50 beboere dukkede op med de skarpe spørgsmål ladt.

   17.11.2017
  • TV: Kom med til Urbans Folkekøkken

   Vi besøgte Urbans Folkekøkken, hvor der var hokkaidosuppe og æblekage på menuen. Se hvad de frivillige kokke og gæsterne synes om det multietniske folkekøkken.

   25.10.2017
  • Vi gentager succesen med 3B's Bestyrelsesuddannelse

   I april i år dimitterede første hold fra 3B's Bestyrelsesuddannelse. Et sejt hold af afdelingsbestyrelsesmedlemmer, der har været igennem en flot udvikling og er blevet endnu klogere på beboerdemokratiet, sig selv og det at lede frivillige.

   20.09.2017
  • Vind en iPad!

   Er du ansøger eller beboer i 3B, kan du deltage i konkurrencen om at vinde en iPad, hvis vi endnu ikke har dit CPR-nummer og din mailadresse. Alt, du skal gøre, er at logge på "Mit 3B" og registrere dine oplysninger. Vi trækker en vinder den 4. september. Læs mere her.

    

   25.08.2017
  • Er du under uddannelse og søger en ungdomsbolig?

   Mange unge har for nylig fået svar på, om de er kommet ind på en uddannelse og er måske derfor nu på udkig efter en ungdomsbolig. 3B har flere ungdomsboliger i København. Læs her, hvordan du skriver dig op.

   08.08.2017
  • Børn er miljøambassadører i Kokkedal

   15 børn og unge i alderen 8-13 år har i denne uge, sammen med den boligsociale helhedsplan Kokkedal på Vej, været med til at sætte fokus på miljø og skrald. Tilsammen udgør børnene Miljøpatruljen og samler skrald i 3B-afdelingen Egedalsvænge. 

   14.07.2017
  • Ung, uddannet og ustoppelig - studenter med ambitioner

   Fatma, Yousef og Fisnik har noget tilfælles. Ikke kun med hinanden, men med tusindvis af andre unge danskere. De er blevet studenter, har store fremtidsplaner og en inspirerende holdning til uddannelse. Mød tre ambitiøse studenter fra Høje Gladsaxe, Händelsvej i København SV og Folehaven i Valby.

   22.06.2017
  • Ny 3B-afdeling i Herlev skal hedde LUX

   Thomas Wessel Frandsen fra Veksø kom med vindernavnet til 3B's kommende ungdomsboliger i Herlev. Der var hård konkurrence blandt de 39 forslag, men 3B's Byggeudvalg var enige om det lidt utraditionelle navn, LUX.

    

   19.06.2017
  • 3B er på Folkemødet 2017

   Vi er igen i år på Folkemødet. 3B's formand, næstformand og administrerende direktør deltager i flere debatter og workshops. Derudover kommer knap 50 medlemmer af afdelingsbestyrelser også til Folkemødet på en endags bustur. Her kan du få et overblik over, hvilke debatter 3B deltager i.   

   14.06.2017
  • Beboere fra Sjælør og Sydhavnen på naboskabsuddannelse

   12 beboere fik i mandags deres diplomer efter at have gennemført naboskabsuddannelsen. Uddannelsen er et initiativ fra den boligsociale helhedsplan for Sjælør og Sydhavnen – Fællesskaberne. Læs om uddannelsen her, hvor fire beboere fortæller, hvad de har lært... 

   01.06.2017
  • Har du vindernavnet til vores nye afdeling?

   3B bygger ungdomsboliger i Herlev – men hvad skal afdelingen hedde? Hvis du har vindernavnet, bliver du den heldige vinder af 2 biografbilletter inklusive drikkevarer og popcorn.

   16.05.2017
  • 3B skal bygge 80 billige boliger i Egedal

   3B skal bygge to forskellige slags rækkehuse, der nemt og hurtigt kan ændres til større familieboliger.
   - Alle har ret til at bo ordentligt til en rimelig husleje – selvfølgelig også flygtninge, der bliver nogle af de første indflyttere, siger 3B’s formand, Steffen Morild.

   03.05.2017
  • Vind en kogebog med bydelsmødres egne opskrifter!

   Bydelsmødre fra hele Danmark har udgivet en kogebog fyldt med deres lækre opskrifter. Kogebogen hedder ”Hjertevarm mad fra hele verden”, og du kan vinde et eksemplar i 3B’s konkurrence!

   27.04.2017
  • Nye ungdomsboliger på vej i Herlev

   Der var mange fremmødte til første spadestik på den gamle fabriksgrund Glødelampen i Herlev. 3B bygger mere end 40 nye ungdomsboliger, men samlet set bygges der omkring 250 boliger på grunden. Læs mere om de nye boliger i Herlev…

   06.04.2017
  • Forebyggelse bør med i Bandepakken

   Der er brug for en styrket indsats over for banderne. Men regeringens bandepakke mangler forebyggelse. Mangler de initiativer, vi ved virker. Og så mangler vi opbakning fra domstolene. Sådan lyder det fra 3B's formand Steffen Morild i et debatindlæg, som Politiken bragte i begyndelsen af marts. Læs hele debatindlægget her. 

   28.03.2017
  • 3B-konferencen 2017: Sæt kryds i kalenderen! - Det bliver sjovt og inspirerende

   ”Kender du typen?” og ”Mads & Monopolet” er to kendte programmer med Mads Steffensen som vært. Men kender du også ”Mads & Beboerdemokraterne?” Det gør du, hvis du kommer til 3B-konferencen 2017. Mads Steffensen kommer og er ordstyrer, når der debatteres om boligområdernes udfordringer.  

   23.03.2017
  • Bruger I jeres beboerlokaler?

   Står jeres beboerlokale ofte tomt? Er indretningen gammeldags? Kan man ikke booke det på nettet? Eller har du i det hele taget bare spørgsmål og ideer til din boligafdelings fællelokaler? Så se film om arbejdet i opgavegruppen: "Øget brug af beboerlokaler" og idekataloget: "Ny brug af fælleslokaler" her.

   21.03.2017
  • 3B værner om trygheden i boligafdelingerne

   Det kræver tryghed at danne levende og mangfoldige fællesskaber, som er visionen i 3B’s nye strategi. - Derfor er der er nogle helt bestemte ting, som vi ikke vil tolerere i vores boligområder, siger Steffen Morild.

   05.01.2017
  • - Alle verdens guldmedaljer for det gode arbejde

   Plejecentret Hørgården i Urbanplanen på Amager er i gang med en stor renovering. Den 31. oktober fejrede vi indvielsen af den første bygning, der står færdig med musik og taler.

   05.11.2016
  • Så er 3B's nye boligsøgning i luften

   Nu er det blevet mere overskueligt og brugervenligt at søge bolig hos os. Med det nye AnsøgerWeb får du bedre overblik, flere muligheder for at søge via specifikke kriterier, nye sorteringsmuligheder, flere billeder af boligafdelingerne og meget mere.

   21.06.2016
  • De frivillige i Valby blev hyldet

   Arbejdermuseet i Rømersgade i København dannede smuk ramme for et brag af en gallafest til ære for alle de frivillige i Folehaven, Hornemanns Vænge og Valbyejendommene den 18. marts 2016.

   01.04.2016
  • Halvering af kriminaliteten i Kokkedal

   Hårdt arbejde og fokus på de unge i området har båret frugt i Kokkedal og Nivå. Kriminaliteten er nemlig rekordlav lige nu, svarende til en halvering i tallene i forhold til for bare fire år siden. Klik her for at se TV2 Lorrys indslag.

   04.02.2016
  • Støjberg på besøg i 3B's afdeling Ryesgade

   Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg har været på visit i 3B’s afdeling Ryesgade. Her blev hun budt velkommen af to beboere, der beredvilligt viste deres hjem frem og fortalte om dagligdagen i en velfungerende almen boligafdeling.

   19.01.2016
  • - Det bedste er at gøre en forskel

   3B’s nye chef for boligsociale indsatser, Marie Traasdahl Staal, har store planer om at integrere de boligsociale projekter med resten af 3B.

   18.01.2016
  • Urbanplanen samler kræfterne

   Syv boligafdelinger i og omkring Urbanplanen på Amager har slået sig sammen om den daglige vedligeholdelse af afdelingerne og har indgået et tværgående driftssamarbejde – et fællesskab, der trådte i kraft pr. 1. januar 2016 under navnet Samdrift i Urbanplanen.

   12.01.2016
  • Godt nyt om boligydelsen til pensionister

   God nyhed til 3B's pensionister, der får boligydelse: Alle vil modtage deres boligydelse - også i januar.
   Ritzau skriver i en pressemeddelelse: 

   »Udbetaling Danmark har nu udviklet en særlig it-kørsel, der efter planen skal sikre, at pensionister, der på grund af lovforslaget får mindre udbetalt, allerede samme dag har det resterende beløb på deres NemKonto.«

   18.12.2015
  • Det starter med en lygtepæl

   3B's afdelinger oplever større tryghed. Det er en positiv og meget vigtig udvikling, som vi er rigtig glade for.

   18.12.2015
  • Nye 3B publikationer

   I løbet af oktober har 3B i samarbejde med AlmenNet udgivet to flotte og oplysende vejledninger, nemlig “Imageskabende udearealer” og “Fra Byg til Drift”. De kan begge to downloades på almennet.dk. og/eller rekvireres i fysisk form ved at sende en mail til almennet@almennet.dk. 

   02.11.2015
  • Samarbejde er vejen frem

   Det var en tilfreds formand for 3B, der her sent torsdag aften kunne konstatere, at Egedalsvænge har taget første skridt til at genskabe det lokale demokrati. Det skete på et afdelingsmøde i Egedalshallen.

   29.10.2015
  • Nye regler for boligstøtte i 2016

   Fra 2016 behøver du ikke længere at give besked til Udbetaling Danmark, hvis din husstands indkomst ændrer sig i løbet af året.

   19.10.2015
  • Smøkker-drenge fra Egedalsvænge trykker hånd med kronprinsparret

   Lørdag den 3. oktober løb Kronprinsparrets Priser af stablen og vinderen af den Sociale Pris blev udviklingsprogrammet Mind Your Own Business. Ved den anledning var to af drengene bag mikrovirksomheden Smøkker med på scenen for at modtage den flotte pris.

   05.10.2015
  • Det gode naboskab blev fejret for 25. gang i Folehaven

   Lørdag den 29. august fejrede beboerne i Folehaven i Valby Folehavefestival for 25. gang. Jubilæet blev markeret med et brag af en fest, hvor store og små havde mulighed for at deltage i et hav af forskellige aktiviteter.

   02.09.2015
  • Plader sluger måske for meget fugt

   Der er opdaget et problem med de vindspærreplader, der er brugt bag ved facaderne i en del byggerier, herunder også i nogle af 3B’s byggerier – se her, hvilke afdelinger, pladerne er brugt i.

   20.08.2015
  • BoligJobordningen er åben igen

   BoligJobordningen er nu genindført med tilbagevirkende kraft. Det betyder, at man i 2015 vil kunne få samme tilskud som i 2014, hvis man har gemt kvitteringerne for arbejdet, som håndværkerne har udført. Som lejer i en almen bolig har man også mulighed for at opnå servicefradrag.

   14.07.2015
  • Større fokus på svage lejere kunne give færre udsættelser

   Antallet af fogedsager i Danmark kunne formodentlig nedbringes, hvis en række af landets kommuner blev bedre til at holde fokus på de svageste lejere. Det konkluderer en ny SFI-rapport, der sammenligner de kommunale tal for fogedsager og udsættelser.

   27.05.2015
  • Direktør fratrådt

   Administrerende direktør Bent Frederiksen er efter gensidig aftale fratrådt sin stilling i Boligforeningen 3B.

   13.05.2015
  • Forbedret digital adgang for afdelingsbestyrelser

   Gennem BestyrelsesWeb kan medlemmer af afdelingsbestyrelserne i 3B nu finde oplysninger om afdelingens økonomi, kontakter, gældende akutliste, serviceaftaler, energimærkning og meget andet. 

   29.01.2015
  • Slut med checks

   Hvis du skal have penge tilbage fra 3B, vil vi fremover overføre dem direkte til din bankkonto. Derfor er vi nødt til at indhente oplysninger om din bankkonto.

   18.12.2014
  • Aftale om frikøb af hjemfald i omegnskommunerne på plads

   BL – Danmarks Almene Boliger, Københavns Kommune og omegnskommunerne har indgået aftale om frikøb af hjemfald. Næste skridt er, at aftalen formelt skal godkendes af kommunalbestyrelser og repræsentantskab, før den kan træde i kraft.
   Læs mere her... 

   02.12.2014
  • Så er der indgået boligforlig

   Regeringen, Dansk Folkeparti, SF, Enhedslisten og Det Konservative Folkeparti har indgået ny aftale om Landsbyggefondens midler.
   De næste to år er renoveringsrammen 4,2 mia. kr.

   28.11.2014
  • Har du husket at melde flytning?

   Når du flytter til Københavns Kommune, er det vigtigt at du melder flytningen korrekt og til tiden. Du risikerer nemlig at få en bøde, hvis du ikke overholder fristen.

   24.06.2014
  • Jørgen Ullman takker af

   Efter 50 år på arbejdsmarkedet takker Partnerskabets boligsociale koordinator, Jørgen Ullman, af på fredag d. 20. juni.

   18.06.2014
  • 3B's formand og direktør på Folkemødet 2014

   I morgen, torsdag den 12. juni kl. 14 åbner Folkemødet 2014 på Bornholm med en masse spændende aktiviteter. Også 3B er at finde på Folkemødet lørdag og søndag, hvor Bent Frederiksen, administrerende direktør, og Steffen Morild, formand for 3B, medvirker i to forskellige debatter om beboerdemokrati.

   11.06.2014
  • Næste skridt i Egedalsvænge

   Repræsentanter fra 3B's organisationsbestyrelse sender i næste uge en mødeinvitation til dem, der har ønsket at bruge lokaler i Egedalsvænge til beboeraktiviteter.

   21.03.2014
  • Genvalg til afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge

   Mandag den 2. december 2013 holdt 3B’s afdeling Egedalsvænge det årlige afdelingsmøde. Et egentligt beslutningsreferat vil senere blive lagt på hjemmesiden, men her er lidt stikord.

   03.12.2013
  • Udviklingen i Egedalsvænge følges tæt

   Formand Steffen Morild og administrerende direktør Bent Frederiksen var mandag den 21. oktober 2013 til møde med økonomiudvalget i Fredensborg Kommune.
   Det var et godt møde med en god dialog, og efter mødet var parterne enige om en fælles udtalelse, som du kan læse her.


   21.10.2013
  • Klubber sagt op i Egedalsvænge

   Der har de senere dage været skrevet en del om 3B’s boligafdeling Egedalsvænge, hvor afdelingsbestyrelsen har sagt nogle klubber op.
   Men hvad er op og ned – og hvordan forholder 3B sig til nogle af de spørgsmål, der er blevet rejst?
   3B’s formand og administrerende direktør kommenterer her på sagen… 

   16.10.2013
  • Boligbutikken lukkede den 1. september 2013

   Domea, AAB, KAB, FSB og 3B åbnede i 1997 Boligbutikken på Københavns Hovedbanegård. Butikken har lige siden været besøgt af mere end 100.000 boligsøgende.

   26.08.2013
  • Nye beboere flytter ind på Dortheavej

   Torsdag den 1. august 2013 var en stor dag for de første beboere i 3B’s nye afdeling Dortheavej i København. Ikke nok med at solen skinnede, men dagen bød også på udlevering af nøgler til deres splinternye boliger.

   02.08.2013
  • 3B har mange tilfredse beboere

   76 % af beboerne er tilfredse med servicen fra varmemestre og ejendomsfunktionærer. Det viser svarene fra beboerundersøgelsen 2013.

   04.07.2013
  • 3B spørger beboerne

   3B vil gerne vide, hvor tilfredse vores beboere generelt er med deres bolig og med at være beboer i 3B.

   14.05.2013
  • Fint besøg i Folehaven

   Onsdag den 16. januar 2013 fik 3B's afdeling Folehaven besøg af teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal, sundhed- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen og kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev.

   24.01.2013
  • Ny formand i Egedalsvænge

   3B's boligafdeling Egedalsvænge holdt onsdag den 28. november ekstraordinært afdelingsmøde med blandt andet valg af formand og medlemmer til afdelingsbestyrelsen på dagsordenen.

   29.11.2012
  • Ekstraordinært afdelingsmøde i Egedalsvænge

   Der er indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde i Egedalshallen onsdag den 28. november 2012 kl. 18, hvor beboerne blandt andet kan høre afdelingsbestyrelsens beretning om juletræssagen – og hvor der vil være valg til formand og medlemmer af afdelingsbestyrelsen på dagsordenen.

   Repræsentanter fra 3B’s ledelse vil også være til stede på mødet.

   27.11.2012
  • Kort nyt fra Egedalsvænge

   Der er nu indkaldt til ekstraordinært afdelingsmøde med det lovlige varsel på 14 dage.
   På dagsordenen er blandt andet en fremlægning af juletræssagen samt valg af formand og medlemmer af afdelingsbestyrelsen.

   14.11.2012
  • Håndværkernes fest på Lampestedet

   Torsdag den 11. oktober 2012 var der rejsegilde i 3B's kommende afdeling Lampestedet i Herlev. Her er 3B i gang med at bygge 105 moderne boliger, der ligger helt centralt i byen med gode transport-, indkøbs- og shoppingmuligheder.

   24.10.2012
  • Det Gode Boligliv

   Det Gode Boligliv støtter projekter, der udvikler og fornyer de almene boligområders fælles faciliteter og viser nye veje til et godt boligliv. 

   01.10.2012
  • Formandsmøde 24. oktober 2012

   3B inviterer hermed til efterårets formandsmøde onsdag den 24. oktober 2012 kl. 19.00 hos IDA Mødecenter.

   27.09.2012
  • Taastrup Torv – byens nye mødested

   Den nye busterminal, der er første del af projekt Taastrup Torv, blev indviet tirsdag den 21. august 2012. Ved samme lejlighed blev første spadestik taget til et nyt butikscenter, der skal ligge lige ved siden af. I foråret 2013 påbegynder 3B byggeriet af 33 nye almene boliger, der kommer til at ligge oven på butikscentret.

   23.08.2012
  • Vandet er Kokkedals fremtid

   Borgerne i Kokkedal kan se frem til en ny stor og bæredygtig bydel langs Usserød Å. Men hvordan skal bydelen se ud? Onsdag den 22. august blev det afsløret, hvilke to projekter, der konkurrerer om at skabe Danmarks største samlede klimatilpasningsprojekt.


   23.08.2012
  • G for Gentlemen live i aften!

   I aften kan du se et projekt, hvor drenge på 14-16 har vedtaget et kodeks for, hvordan man opfører sig – og skabt deres helt eget tøjmærke. Læs mere her.

   13.06.2012
  • Begyndelsen på et nyt hjem

   Torsdag den 31. maj markerede en stor dag i 3B’s historie. Det var dagen, hvor det første spadestik til byggeriet af det nye hovedkontor blev taget, og hvor alle medarbejdere i 3B og Boligkontoret Danmark for første gang officielt besøgte deres fremtidige, fælles arbejdsplads.

   06.06.2012
  • Ny afdeling i Herlev skal hedde Lampestedet

   3B bygger sammen med Herlev Boligselskab og Herlev Almennyttige Selskab 318 boliger på Glødelampen i Herlev. Og nu har 3B's afdeling på grunden fået navn.

   18.04.2012
  • Solen strålede over Glødelampen

   Fredag den 2. marts 2012 tog borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen, første spadestik på den store Glødelampegrund i Herlev.

   09.03.2012
  • Teglværkshaven tager form

   Herlevs nye borgmester Thomas Gyldal Petersen er selv vokset op i en af 3B’s boligafdelinger, nemlig Hjortegården. Det fortalte han i sin tale, da der var rejsegilde på Teglværkshaven på Gl. Klausdalsbrovej.
   Klik på overskriften for at læse hele artiklen

   10.02.2012
  • Kan du ikke se, du har betalt gebyr for at stå på ventelisten?

   Selv om du har betalt gebyret for at stå på 3B’s venteliste, fremgår det måske ikke, når du logger dig ind i vores system.
   Vi opdaterer systemet, så hurtigt vi kan, og vi forventer, at det er fuldt opdateret midt i uge 7.
   Vi beklager den ulejlighed, det må forvolde.

   07.02.2012
  • Nyt fælles liv med vand i Kokkedal

   "Klimatilpasning i Kokkedal" er et eksperiment, der på én gang skal løse vandproblemet i forbindelse med skybrud og skabe nyt fælles liv i området.

   18.01.2012
  • Tjek dit boligstøttebrev en ekstra gang

   I januar måned sender din kommune de årlige boligstøttebreve ud (fx boligsikring eller boligydelse). Det kan godt betale sig for dig, at tjekke disse breve en ekstra gang.

   02.01.2012
  • Nu på mail

   Fra den 1. april 2011 vil du modtage tilbud om bolig på mail, ligesom det meste af vores korrespondance vil foregå på denne måde. Derfor er det nu ekstra vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse.

   24.05.2011