Egen hjemmeside

Har I brug for en hjemmeside til jeres boligafdeling?

KAB har udviklet et hjemmesidekoncept, som består af en nem og fleksibel løsning til en favorabel pris. I får en side, der er sat op med en menustruktur og forskellige grundmoduler, som I selv kan vælge til og fra. Tekst og billeder lægger I selv på.

Hjemmesiden er optimeret til visning på mobil og tablet.

Afdelingssider

Hjemmesiden er bygget op med en menustruktur (top- og venstremenu), et hovedfelt med billede og en ”footer”i bunden med plads til oplysninger som fx afdelingsnavn, adresse og telefonnummer. Menupunkterne kan I skifte ud og tilpasse med egne titler. Der er en række moduler, I kan vælge at benytte. Det er kalender, opslagstavle, nyhedsfelt, facebookelement, kortvisning og kampagne/info-bokse. 

Se eksempel på en afdelingsside for Hjortegården.

Priser
Prisen består af en årlig abonnementspris. Derudover vælger I mellem en Basispakke eller en Startpakke, alt efter hvor meget I selv vil stå for. I kan også tilkøbe et klippekort, hvis I løbende har brug for teknisk eller redaktionel hjælp.

Se priser for 2024 og læs mere i KAB´s katolog om hjemmesider. 
 

Kontakt
Hvis I er interesserede i at høre mere eller ønsker at bestille en hjemmeside, så kontakt grafiker og digital konsulent Karen Sandal Fothergill på afdelingssider@kab-bolig.dk