Fredag den 8. december 2023 lukker receptionen i KAB-Huset kl. 14.00

Hvem er hvem?

Alle ansatte i 3B’s driftsområder og boligsociale helhedsplaner har nu været i KAB-Huset og besøgt kollegerne i Kundecenter 3B.

Af Jakob Østergaard Nøhr

Ja, overskriften er taget direkte fra titlen på et populært børnespil, men det gør ikke spørgsmålet mindre relevant for Boligforeningen 3B eller de ansatte. For hvem er egentlig hvem blandt os, der til daglig arbejder for Boligforeningen 3B?

Det er alle blevet klogere på, efter de ansatte i driftsområderne, de boligsociale helhedsplaner og Kundecenter 3B har deltaget i initiativet Kend din Kollega. Det går ud på, at alle driftsansatte i KAB-Fællesskabet besøger KAB-Huset.

- Rent personligt – og jeg tror, jeg også kan tale på hele kundecenterets vegne – så har det været godt at have besøg af vores kolleger. Det giver noget andet at se hinanden i virkeligheden end blot på et møde i Teams. Samtidig håber jeg også, at Kend din Kollega-besøgene har mindsket den distance, man måske kan føle mellem sine kolleger, når vi sidder så langt fra hinanden, siger Jonas M. Cohen, kundechef for Boligforeningen 3B.

Kort efter sidste Kend din Kollega-besøg gik turen den anden vej, da kundecenteret var på bustur rundt i 3B-land. Derudover kommer Jonas M. Cohen selv på besøg i 3B’s 9 driftsområder i løbet af efteråret.