Stor succes med hybridt forsamlingshus

Knap halvandet år efter første møde i 3B’s digitale forsamlingshus, blev de fysiske døre åbnet for hele KAB-fællesskabet. Det var der over 80 beboere, som benyttede sig af.

Af Mette Winding Top

Det midterste ord er sløjfet i titlen, og 3B’s forsamlingshus er ikke længere kun digitalt. Ideen til forsamlingshuset opstod, imens corona-pandemien rasede og tvang os til at være hjemme og undgå større forsamlinger. Men tiden er en anden nu, og derfor besluttede organisationsbestyrelsen i sommer, at forsamlingshuset også skal invitere beboere fysisk indenfor.

Det skete første gang den 28. september, hvor emnet var de høje el- og energipriser. Cirka 40 beboere var tilmeldt mødet i KAB-huset på Enghavevej 81, mens det samme antal fulgte med online. De fleste var beboere i 3B, men også beboere fra andre selskaber deltog.

Du kan se eller gense 3B's forsamlingshus her (vi beklager den dårlige billedkvalitet)

Spørgsmålene var mange, og de blev besvaret grundigt af KAB’s ekspert på området, John Kepny-Rasmussen. Trods det dystre emne og de store bekymringer for, hvad den kommende vinter vil få af konsekvenser, var stemningen god, og mange beboere roste initiativet efterfølgende.

3B’s formand, Iris Gausbo, og næstformand Dennis Trier bød velkommen og fulgte ellers nysgerrigt med fra salen resten af tiden. For dem var det en stor glæde at se det flotte fremmøde. Næste gang i forsamlingshuset vil man derfor igen invitere alle i KAB-Fællesskabet til at deltage både i huset og online.

Det bliver den 15. november, og her vil kokken Louisa Lorang, som blandt andet er kendt fra Go’ Morgen Danmark, både tilberede en nem og billig middag for de fremmødte og komme med tips og tricks til at holde madbudgettet nede.