Kom med på sommerophold

I år er der nye destinationer for både familie- og seniorturene, hvor turen går til Bornholm. OBS! Vær opmærksom på datoerne for tilmelding.

Af Jakob Østergaard Nøhr

I 2024 har beboere i KAB-Fællesskabet igen mulighed for at komme på sommerophold. I år byder på to familieophold og et seniorophold.

I flere år har sommeropholdenes busser kørt til Vestdjurs, men næste bliver det anderledes. Her er det Østersøens perle, klippeøen, Krølle Bølles hjemstavn, solskinsøen – eller slet og ret Bornholm – der er destinationen:

  • Familieopholdene er fra henholdsvis 30. juni – 5. juli og 5. juli – 10. juli i Hasle Hytteby. Du kan læse mere om familieopholdene og tilmelde din familie her - familie-sommerophold
  • Seniorholdet (55+) er fra 25. april – 30. april på Hotel Abildgaard i Sandkaas. Du kan læse mere om senioropholdet og tilmelde dig her - senior- sommerophold

Sommeropholdene er en god mulighed for at møde beboere fra andre boligområder og få spændende oplevelser i nye fællesskaber. Hvert år ser vi nye venskaber blomstre, og vi er sikre på, at 2024 ikke bliver nogen undtagelse.

Tilmelding

VIGTIGT! Der er åbent for tilmelding til både familieophold og seniorophold fra den 22. januar – 16. februar 2024. Det er ikke muligt at tilmelde sig efter den 16. februar 2024. Der er et begrænset antal pladser.

Tilskud

Tilskud fra 3B er inkluderet i prisen på både familie- og seniorophold. På familieopholdene er der desuden mulighed for at få tilskud fra Arbejdsmarkedets Feriefond, (f.eks. for modtagere af kontanthjælp). Med tilskud fra feriefonden er sommeropholdet gratis for hele familien. KAB sørger for at søge tilskud fra både 3B og Arbejdsmarkedets Feriefond – beboerne skal ikke gøre noget i den henseende.

Og så en sidste lille ting: Det er ikke muligt at have husdyr med på sommeropholdene.