Demokratiets fest – 3B fejrer grundlovsdag

3B er igen i år en del af Grundlovsfesten, som fejrer grundlovsdag som officiel mærkedag. Sammen med BL tilbyder 3B hjælp til jeres boligafdeling, hvis I vil være en del af demokratiets festdag. Læs mere om, hvordan I kan søge midler her.

Af Nanna Ewald Petersen

Den 5. juni fejrer vi grundlovsdag og demokratiet i Danmark. Den almene sektor og 3B bygger demokrati, og det er derfor oplagt, at vi markerer dagen.

Derfor har 3B valgt at deltage aktivt i det nyopstartede initiativ Grundlovsfesten, som vil styrke grundlovsfejringen i hele Danmark. Du kan læse mere om det landsdækkende projekt her.

Sidste år havde 3B flere boligafdelinger, der deltog med stor succes. Her blev der plantet et grundlovstræ, festet i gården, holdt grundlovstaler og meget mere. Du kan læse mere om Grundlovsfesten i 3B og få gode ideer til aktiviteter på 3b.dk/grundlovsfesten.

Sådan kan din boligafdeling være med

Skal din afdeling være med i Grundlovsfesten, så skriv til Boligforeningen 3B. Din boligafdeling har mulighed for at søge op til 5.000 kr. hos Boligforeningen 3B.

Du søger ved at sende en mail til kundecenter3b@kab-bolig.dk med ’Grundlovsfest’ i emneordet, hvor du kort beskriver jeres arrangement, antal deltagere, og hvad pengene skal gå til. Ansøgningen skal sendes inden 30. april.

Er i flere boligafdelinger, der bor tæt på hinanden, kan I overveje, om I kan afholde et større grundlovsarrangement sammen.

Festpakke fra BL

BL – Danmarks Almene Boliger har i år indgået et samarbejde med Grundlovsfesten og giver gratis en festpakke til alle almene boligforeninger, der deltager. Festpakken indeholder pynt og materiale til aktiviteter, som I kan bruge, hvis I har lyst.

Derudover har I mulighed for at deltage i BL´s konkurrence om en større festpakke med en overraskelse. Læs mere om BL´s tilbud her