Kom med 3B til Folkemøde

Boligforeningen 3B er hvert år repræsenteret på Folkemøde på Bornholm, og som afdelingsbestyrelsesmedlem i 3B har du muligheden for at komme med til Danmarks største demokratifestival.

Af Nanna Ewald Petersen

Debatter om frivillighed, klimaforandringer, sociale udfordringer og bæredygtigt byggeri er blot nogle af de emner, du kan opleve på Folkemøde på Bornholm. Hvert år samles Danmarks foreninger, politikere og virksomheder til en stor demokratifest, hvor der under åben himmel er plads til at tale om alle de emner, der fylder i samfundet lige nu.

3B er hvert år repræsenteret på den Sociale Scene, hvor vi sammen med SAB og AKB, København har en række events fordelt på de tre dage, Folkemøde varer. 3B´s formandskab Iris Gausbo og Dennis Trier deltager og sørger for at sætte den almene sektor på dagsordenen i debatter og diskussioner.

Du er inviteret!

Igen i år tilbyder 3B, at medlemmer af afdelingsbestyrelserne kan komme gratis til Folkemøde lørdag den 15. juni. Turen arrangeres af KAB, hvor man kører i bus fra København til Bornholm og hjem igen samme dag. Det er en lang dag, men også en dag fyldt med ny inspiration og en mulighed for at opleve, hvad der rør sig i både foreningslivet, men også i politiske kredse.

Er du nysgerrig, så kan du læse mere om arrangementet og tilmelde dig her

Når bussen ankommer til Folkemøde, vil der være fælles frokost på den Sociale Scene, hvor formandskabet vil byde velkommen. Derefter er der mulighed for at gå rundt på egen hånd og udforske det, du brænder for. Så tag en kollega fra din afdelingsbestyrelse under armen og få en god dag på Bornholm i demokratiets tegn.

Har du spørgsmål til turen, er du velkommen til at kontakte 3B på mail: 3b@kab-bolig.dk