Lad dine stemme blive hørt – deltag på 3B´s repræsentantskabsmøde i juni

Vil du sikre fremtiden for gode betalbare boliger i 3B? Og få indflydelse på, hvem der sidder i organisationsbestyrelsen? Så lad din stemme blive hørt til årets repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni.

Af Nanna Ewald Petersen

Beboerdemokratiet er kernen i 3B´s arbejde, og repræsentantskabsmødet er 3B´s årlige fejring af demokratiet. Her har du som medlem af repræsentantskabet mulighed for at sætte din stemme på, hvem der skal sidde i organisationsbestyrelsen, og i hvilken retning 3B skal gå.

Repræsentantskabsmødet er torsdag den 6. juni kl. 17.00 i KAB-Huset på Enghavevej 81, 2450 Kbh SV. Medlemmer af 3B’s repræsentantskab modtager en indkaldelse fire uger før mødet.

Repræsentantskabsmødet er ikke kun en formalitet, men også en dag hvor vi samler hele beboerdemokratiet og hylder den indflydelse, vi har. Efter den officielle del af mødet vil der være spisning med en lækker buffet, hvor du også har mulighed for at møde dine medbeboere.

Stil op til organisationsbestyrelsen

Repræsentantskabet skal som altid vælge nye medlemmer til 3B’s organisationsbestyrelse, og alle interesserede beboere i 3B med lysten til at arbejde for gode boliger opfordres til at stille op. Organisationsbestyrelsen står for den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens boligafdelinger.

Organisationsbestyrelsen sætter også retning og mål for Boligforeningen 3B og arbejder med, hvordan 3B kan udvikle sig. 3B har en række bestyrelsesudvalg, som både drøfter aktuelle emner og projekter inden for deres fokusområde og forbereder sager til beslutning i organisationsbestyrelsen. Som medlem af organisationsbestyrelsen kan man være med i et udvalg alt efter interesse.

Så brænder du for det almene, og har du gode ideer til, hvordan fremtiden i 3B skal forme sig, så er det måske noget for dig? Er du interesseret i at stille op til organisationsbestyrelsen eller har andre spørgsmål så kontakt 3B på mail 3b@kab-bolig.dk eller læs mere i indkaldelsen, som sendes ud fire uger inden mødet. Her kan du læse mere om, hvordan du stiller op.