3B´s strategi 2020-2025

I 3B er der plads til alle, og vores strategi skal være med til at skabe levende og mangfoldige fællesskaber. Læs mere om, hvad strategien indebærer her på siden.

En strategi med et solidt fundament

Ved repræsentantskabsmødet i juni 2021 blev 3B´s nye strategi vedtaget. Strategien er et redskab, som vi i 3B hver eneste dag kan arbejde med for at skabe det bedst mulige fællesskab for både beboere, beboervalg­te og medarbejdere.

De seneste år har vi arbejdet på at udvikle 3B´s strategi, og den tidligere strategi "3B - Sammen mod 2020" har skabt et rigtig godt fundament for arbejdet. Den nye strategien er blevet til i tæt samarbejde mellem organisationsbestyrelsen, beboere, afdelingsbestyrelser og medarbejdere.

Fire byggesten til levende og mangfoldige fællesskaber

3B´s nye strategi består af fire byggesten. De fire byggesten er med til at gøre 3B’s vision om at skabe levende og mangfoldige fællesskaber til
virkelighed – og de lever op til 3B’s værdier om at være nærværende, nyskabende og ordentlige. Strategien er skabt med FN´s verdensmål for øje, og derfor afspejler de sig også i byggestenene.